EL MILLOREL PITJOR

Victòria i a un pas del títol

El Mollerussa goleja a casa un Organyà que no el va inquietar en cap moment || Podria ser ja campió i ascendir matemàticament la setmana que ve si guanya i no ho fa el Tàrrega

Un jugador del Mollerussa porta la pilota, ahir durant el partit davant de l’Organyà.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa ja fa números per veure quin dia es proclama campió i certifica l’ascens a Primera Catalana. Ahir, va treure profit de la derrota del Tàrrega i, amb la victòria davant de l’Organyà, deixa l’equip urgellenc a 8 punts. Per tant, el Mollerussa podria cantar l’aliró la setmana que ve si guanya i el Tàrrega no suma els tres punts. En cas contrari, els del Pla d’Urgell s’alçarien amb el títol d’aquí a quinze dies, en la visita del Solsona.

El partit davant de l’Organyà ja tenia escrit el final tot just començar. En la primera jugada del matx, una centrada va ser rematada per Dani per inaugurar el marcador (1-0). A partir de llavors, els de Josep Maria Turull es van erigir en clars dominadors del xoc davant d’un Organyà que només comptava amb un canvi a la banqueta, el del porter suplent Marc Busquets, que va acabar el partit com a jugador de camp.

El domini local va tornar a traduir-se en gol prop de la mitja hora de joc, quan un rebuig al caire de l’àrea va ser enviat per Marc Grau, de xut creuat, a la xarxa (2-0). Amb el segon gol, el duel encara va tenir menys història, i abans del descans Albert i Dani van tornar a disposar d’ocasions per ampliar la diferència.

El segon temps encara va ser més favorable per al Mollerussa davant d’un Organyà que amb prou feines va presentar oposició i que, a més, va acusar el desgast físic.

En el minut 68, Dani va aconseguir el 3-0, rematant de cap una centrada enviada des de la banda per batre Ribó que, no obstant, va ser el millor del seu equip. El marcador es va tancar al cap de cinc minuts, quan Eric Ruiz va aconseguir el gol definitiu també en una rematada de cap (4-0).

El gol va tancar un partit molt complet dels del Pla d’Urgell, en el qual podrien haver aconseguit una diferència més àmplia però que els val per quedar-se a un pas de ser campions.