Plata i bronze del Xafatolls al Català sub-18 i 20

Novè i onzè lloc a l’Estatal

Paula Niubó i Alba Potrony, novena i onzena a Cadis.

Núria Montalà i Arnau Monné, del Xafatolls, es van penjar la plata i el bronze, respectivament, al Campionat de Catalunya sub-18 i sub-20, celebrat a les pistes Joan Serrahima de Barcelona.Montalà va quedar segona en salt de llargada sub-18, amb 1,59 metres, i al seu torn Monné va ser tercer a cent metres llisos, de la mateixa categoria, amb un temps de 10,71 segons, el desè espanyol del rànquing d’aquesta prova. A més a més, la sub-20 Alba Andrés va ser quarta en 400 metres tanques, en què va aconseguir MMP i mínima per al Campionat d’Espanya. Els tres participaran, per tant, en l’Estatal que tindrà lloc a Gijón (sub-18) i a Múrcia (sub-20).

D’altra banda, el Xafatolls també va participar en el Campionat d’Espanya Infantil individual, celebrat a Cadis, on participaven els trenta-sis millors atletes de l’Estat. Paula Niubó, segona de Catalunya, va quedar novena en triatló modalitat C, amb 1.642 punts, i per la seua part Alba Potrony, primera de Catalunya, va ser onzena en la modalitat D, amb 1.205 punts.