SEGRE

DEPORTES

Messi: «Són vuit d'onze. Estem satisfets que el club hagi fet bé les coses en aquests anys»

Messi va aixecar al cel de Barcelona el primer títol de Lliga com a capità || Celebracions a Canaletes i també als carrers de Lleida

422782_1.jpg

422782_1.jpgEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va ser protagonista de la festa de celebració del títol, ja que com a capità va aixecar al cel de Barcelona el trofeu de Lliga rebut de mans del president de la Federació, Luis Rubiales, amb la qual cosa es va donar inici a una esperada festa. Vuit de les últimes onze Lligues, deu de les últimes quinze.

En total, 26 Lligues. Així ho va recordar el conductor de la festa, l’humorista Òscar Dalmau, mentre la plantilla i el cos tècnic, aquests abillats amb una samarreta que rememorava aquest “8 d’11”, celebraven al cercle central el títol, sobre una lona amb el lema “Campions de Lliga 18-9. #WecolorLaLiga”. Prèviament, Messi havia rebut el trofeu de mans de Rubiales, una cosa inusual en temporades anteriors i que va donar prestigi i sentit a la festa. Amb les famílies, els fills i filles, al costat dels futbolistes van arribar les fotos.

El jugador més actiu durant les celebracions sobre la gespa va ser el defensa, com és habitual

Ja amb els llums apagats, van saltar a la gespa els cantants Ramon Mirabet i Elena Gadel per estrenar el tema Extraordinari. No hi van faltar els focs artificials des dels voltants del feu blaugrana. Encara amb les grades plenes, amb 91.917 espectadors que havien assistit al partit, els aficionats i protagonistes van alçar la vista de nou al cel, molt més amunt que quan Messi va aixecar el títol de Lliga. Un espectacle piromusical de color blaugrana que amb la volta d’honor dels campions, trofeu en mà, va posar fi a la festa, que va donar el relleu a Canaletes, acompanyada posteriorment per celebrar més encara la consecució del títol 26 de Lliga.

422782_2.jpg

422782_2.jpgEFE

422782_3.jpg

422782_3.jpgEFE

422782_4.jpg

422782_4.jpgEFE

tracking