SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida incorpora el mig lleidatà Enric Bernat

Ocupa fitxa sub-23 i arriba de provar al futbol canadenc després de sortir de l’Ascó

Enric Bernat (esq.), amb un altre futbolista lleidatà, David Grifell, quan van provar pel Toronto.

Enric Bernat (esq.), amb un altre futbolista lleidatà, David Grifell, quan van provar pel Toronto.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb el jugador lleidatà Enric Bernat (Castellserà, 22-11-1997) per a la incorporació a l’entitat lleidatana una vegada finalitzada la vinculació amb el FC Ascó. El jove centrecampista s’ha compromès amb el club blau per dos anys, fins al 30 de juny de 2021, i ocuparà llicència sub-23 a la plantilla.

Enric Bernat arriba al club del Camp d’Esports després de fer els seus primers passos com a jugador amateur al conjunt tarragoní de l’Ascó, equip amb el qual va debutar al grup V de Tercera divisió fa dos temporades i amb el qual ha disputat un total de 46 partits.

Anteriorment, el futbolista lleidatà va jugar en les categories inferiors de la UE Tàrrega i va completar la seua etapa de formació a l’equip juvenil de l’AE Josep Maria Gené de Lliga Nacional.

Una dada a destacar és que Enric Bernat, que pretenia fitxar el Reus per al seu filial després de sortir de l’Ascó, va estar provant al costat d’altres joves de l’equip vermell-i-negre pel Toronto FC, a causa de la relació del propietari del club reusenc Cliffton Onolfo amb l’entitat canadenca. Va tornar del Canadà a finals de juny i ara l’ha anunciat el Lleida com a nou fitxatge i aposta de futur.

Segons Jordi Esteve, director esportiu del Lleida Esportiu, Enric Bernat és “un jugador amb bon toc de pilota, que actua com a migcampista i que ens ajudarà també amb la seua gran envergadura”. A més, Esteve també va voler destacar la “projecció” d’aquesta incorporació sub-23 i “l’aposta, una vegada més, del club pel futbol i el talent lleidatà”.

D’altra banda, la Federació Espanyola va informar ahir que aquest dilluns se sabrà l’ordre d’aparellaments per jornades de la Lliga a Segona B, després de ser fixats els 4 grups aquesta setmana. Així mateix, l’RFEF ha posat en marxa una convocatòria d’ajuts amb un import de fins a 4 milions d’euros per als clubs de Segona B, destinats a atendre el pagament de la quota empresarial de la Seguretat Social de jugadors i tècnics de les plantilles del primer equip.

tracking