SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Daniel Provencio, al punt de mira del Lleida, que obrirà la Lliga el dia 25

Pedro Martín, en una acció del partit contra el Mollerussa.

Pedro Martín, en una acció del partit contra el Mollerussa.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista Daniel Provencio, que la temporada passada va jugar a l’Eivissa, de Segona B, cedit per l’Elx, és un dels jugadors que el Lleida està seguint per tancar la plantilla. A falta d’una setmana perquè s’iniciï la Lliga, el club no dóna per tancada la plantilla i busca una o dos incorporacions.

El director esportiu, Jordi Esteve, busca un davanter, però també un jugador per al centre del camp o un defensa central. Daniel Provencio, de 31 anys, ha jugat a Segona divisió A amb el Rayo Vallecano, Mirandés i Elx.

L’arribada d’un nou reforç provocarà més sortides. De moment, el club ja té clar que Albert Dalmau, Noel Carbonell i Álex Felip deixaran el club, probablement la setmana que ve. D’altra banda, el primer partit de Lliga que jugarà el Lleida ja té data i hora. L’estrena de Molo a la Lliga, al camp del València-Mestalla, serà diumenge vinent, dia 25, a les 19.00 hores.

La plantilla lleidatana es desplaça avui a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on s’enfrontarà a l’Espanyol B, en un encontre previst a les 12.00 hores. Aquest és l’últim amistós de la pretemporada, ja que durant aquesta setmana l’equip prepararà el debut amb el València-Mestalla.

tracking