SEGRE

El Lleida Esportiu incorpora el defensa Luso Delgado

Luso Delgado

El Lleida Esportiu incorpora el defensa Luso DelgadoLleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el futbolista Luso Delgado per a la seva incorporació a l’entitat lleidatana un cop finalitzada la seva vinculació amb el CF Rayo Majadahonda. El defensa s’ha compromès amb el bloc de la Terra Ferma fins al 30 de juny de 2020. Luis Eduardo Delgado Pacheco (Saragossa, 1984) compta amb una dilatada carrera esportiva. Va debutar amb 19 anys a Segona Divisió B de la mà del Deportivo Aragón abans de defensar les samarretes de la UE Figueres i de la UE Rapitenca al grup V de Tercera Divisió. El 2008 va tornar novament a la divisió de bronze jugant amb la UE Sant Andreu, amb qui aconseguiria una primera posició de grup la temporada 2009-10.

L’inici de la trajectòria de Luso per Segona Divisió va començar el 2010. El Girona FC va signar-lo procedent del Sant Andreu i de la mà de l’equip roig-i-blanc va consolidar-se a la categoria arribant a disputar la promoció d’ascens la temporada 2012-13. Posteriorment, enrolat a les files del Córdoba CF va aconseguir el seu primer ascens i, amb el bloc andalús, va jugar 18 partits a la màxima categoria.

Quatre temporades després de la seva arribada a la ciutat califal, Luso va incorporar-se a les files de la SD Huesca, amb qui aconseguiria per segona vegada l’ascens a Primera abans de jugar aquesta última temporada amb el Rayo Majadahonda. En total, Luso suma 251 partits de Liga i ha anotat un total de 15 gols entre Primera i Segona.

El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha destacat de Luso “la seva experiència contrastada en categories superiors a Segona Divisió B”. A més a més, Esteve valora molt positivament “la polivalència” del jugador, ja que es pot adaptar a qualsevol de les posicions a la defensa i també a la de pivot al mig del camp.

tracking