SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Luso Delgado, un ex-Primera, desè reforç del Lleida

L’experimentat jugador de 34 anys pot jugar a la defensa o com a pivot

Luso Delgado, en un partit durant l’etapa al Còrdova.

Luso Delgado, en un partit durant l’etapa al Còrdova.LFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir la contractació del defensa aragonès de 34 anys Luso Delgado, que procedeix del Rayo Majadahonda i que s’ha compromès per una temporada. El polivalent futbolista, que pot jugar com a central, lateral o migcampista, és el desè fitxatge que ha fet el club lleidatà després dels de José Ruiz, Simic, Liberto Beltrán, Abel Molinero, Enric Bernat, Adri León, Eder Díez, Raúl González i Fernando Cano, que segueix de la temporada passada però aquesta vegada en propietat i no com a cedit. Luis Eduardo Delgado Pacheco (Saragossa, 1984) compta amb una dilatada carrera esportiva. Va debutar amb dinou anys a Segona B de la mà del Deportivo Aragó abans de defensar les samarretes de la UE Figueres i de la UE Rapitenca al grup V de Tercera divisió. El 2008 va tornar novament a la divisió de bronze jugant amb la UE Sant Andreu, amb què va aconseguir ser campió de grup la campanya 2009-10.

L’inici de la trajectòria de Luso per Segona va començar el 2010. El Girona el va fitxar procedent del Sant Andreu i es va consolidar en la categoria en què va arribar a disputar la promoció d’ascens la temporada 2012-13. Posteriorment, enrolat a les files del Còrdova va aconseguir el primer ascens, i amb el bloc andalús va jugar divuit partits a Primera divisió.

Quatre temporades després de la seua arribada a la ciutat califal, Luso es va incorporar a les files de l’Osca, club amb el qual aconseguiria per segona vegada l’ascens a Primera abans de jugar aquesta última temporada amb el Rayo Majadahonda. En total, Luso suma 251 partits de Lliga i ha anotat un total de quinze gols entre Primera i Segona.

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va destacar del nou reforç “la seua experiència contrastada en categories superiors a Segona divisió B”. A més, Esteve va valorar molt positivament “la polivalència” del jugador, ja que es pot adaptar a qualsevol de les posicions de la defensa i també a la de pivot al centre del camp.

D’altra banda, el matx de la tercera jornada Olot-Lleida es disputarà el dissabte 7 de setembre, a partir de les 18.00 hores i l’oferirà en directe el canal Esport3.

tracking