SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valdés, a la corda fluixa al discutir amb Kluivert

El club l’aparta d’entrenar el Juvenil i prendrà una decisió la setmana vinent

Un fotograma de la sèrie en què apareix Messi.

Un fotograma de la sèrie en què apareix Messi.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va informar ahir en un comunicat que Víctor Valdés no dirigirà el Juvenil A avui contra el Nàstic de Tarragona i la decisió final sobre el seu futur es prendrà la setmana vinent. Segons va explicar el programa Tot Costa de Catalunya Ràdio, el tècnic va comunicar ahir als jugadors que no sap si continuarà al capdavant de l’equip. Pel que sembla, s’hauria acomiadat d’alguna forma dels seus jugadors i la seua presència al partit d’avui amb el Nàstic no la va donar per segura.

Les mateixes fonts van afegir que “posteriorment ha mantingut una discussió pujada de to amb Kluivert”, el director del futbol base del Barça, i expliquen que “el club pot prendre una decisió durant els propers dies”.Mundo Deportivo va explicar ahir que els primers mesos de Víctor Valdés en la tornada al Barça estaven sent una mica convulsos, més enllà dels resultats esportius, ja que algunes actituds de l’exporter blaugrana no estaven sent ben vistes dins del club.

La derrota contra l’Inter (0-3) va ser l’últim episodi de preocupació, però encara n’hi va haver més. No va acudir en un sopar de tots els entrenadors del futbol base, venia de ser expulsat contra el Girona i, a més, havia demostrat discrepàncies de manera pública amb el departament de comunicació, segons va informar l’esmentat rotatiu barceloní.

Segons un altre diari esportiu de la capital catalana, Sport, les discrepàncies entre Valdés i el club blaugrana vénen de lluny. L’entrenador barcelonista no està d’acord que des del club se l’obligui a jugar amb un sistema determinat i amb uns jugadors per decret. Valdés ha utilitzat diversos sistemes de joc des de l’arribada aquest estiu i al club el van instar a la reunió d’ahir divendres a recuperar el 4-3-3 habitual al futbol formatiu del Barça. Valdés considera que l’entrenador és el que ha de decidir l’alineació i no està d’acord a utilitzar jugadors per decret del club. La discussió amb Kluivert va ser el detonant.

tracking