SEGRE

FUTBOL SEGONA PRO FEMENINA

La pitxitxi és de l’AEM

Natàlia, amb el seu doblet a Gijón, encapçala amb cinc gols la taula de golejadores del grup nord de la Segona Pro || L’equip és setè, a quatre punts del líder

Natàlia, de blau amb el dorsal 11, intenta avançar davant de dos rivals diumenge passat a Gijón.

Natàlia, de blau amb el dorsal 11, intenta avançar davant de dos rivals diumenge passat a Gijón.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En l’acabada de crear Segona Pro Femenina (coneguda amb el nom comercial de Repte Iberdrola), avantsala de la màxima categoria, la millor golejadora fins al moment juga a l’AEM. Natàlia Fernández Castillo (Reus, 1-9-1998) lidera la classificació amb cinc gols en cinc jornades.

És un detall anecdòtic, si es vol, ja que queda gairebé tota la temporada per endavant, però en una Lliga amb filials de clubs tan potents com el Barça,

Es considera “explosiva i molt vertical” i veu la clau del bon inici en “la il·lusió que hi ha a l’equip”

Athletic

, Atlètic de Madrid i, fins i tot, el Madrid (absorbit aquesta temporada pel Reial Madrid) no deixa de ser significatiu per a un equip lleidatà que ha iniciat la temporada amb empenta i que és setè amb nou punts, a quatre del líder Osasuna. “Ens mou la il·lusió. Crec que això és el que ens dóna ales. Roger [Lamesa, l’entrenador] ens demana abans de cada partit que confiem en nosaltres mateixes, que fem el que sabem fer i, sobretot, que ens divertim. I està donant resultats”, explica Natàlia, que diumenge va marcar els dos gols de la victòria al camp de l’Sporting de Gijón.

Aquesta jugadora de 21 anys, formada al Cambrils i després al Reus, compleix la seua segona temporada a l’AEM, al qual va arribar coneixedora de l’aurèola que envoltava el club lleidatà dins del futbol femení. “Quan elles van guanyar la Lliga infantil de nois va ser una notícia que va donar la volta al món i, com li va passar a molta gent, em va entrar curiositat per conèixer aquest club. Quan un temps després em van trucar per fitxar no ho vaig dubtar”, reconeix aquesta futbolista, que es considera “explosiva i molt vertical”. Forma dupla atacant amb la capitana i habitual pitxitxi de l’equip, Vanesa Pixu Núñez, absent a Gijón per temes laborals.

“Ens entenem molt bé, la veritat és que tot l’equip som una pinya. Estic súper a gust aquí i això es nota en el camp”, assegura Natàlia, que comparteix pis amb les foranes Noèlia, Inés i la japonesa Hisui. “Volem mantenir la categoria, que és molt exigent i amb un gran nivell, i l’estem gaudint molt”, conclou.

Natàlia, de blau amb el dorsal 11, intenta avançar davant de dos rivals diumenge passat a Gijón.

Natàlia, de blau amb el dorsal 11, intenta avançar davant de dos rivals diumenge passat a Gijón.ÁREA 11

tracking