PRIMERA CATALANA GRUP 2

Triomf d’or del Mollerussa

Els de Josep Maria Turull van dominar el joc durant tot el partit però no van marcar fins al minut 89 || Els del Pla d’Urgell es posen vuitens a l’aconseguir la primera victòria fora de casa

Un jugador del Mollerussa defensa la pilota davant d’un rival en una acció del partit.ÀREA 11

El Mollerussa va aconseguir recuperar-se de la derrota encaixada en l’anterior jornada, aconseguint vèncer per la mínima (0-1) un Viladecans que arribava al matx amb la mateixa necessitat de sumar que els homes de Josep Maria Turull. Els del Pla van apel·lar a l’èpica per poder emportar-se tres punts que són vitals per a les aspiracions de l’equip. El gol, que va caure com una gerra d’aigua freda a les files del Viladecans, es va consumar en el minut 89.

Amb els dos equips necessitats de punts es va veure un duel entretingut i amb diverses ocasions. Un estira-i-arronsa constant en el qual cap no era capaç d’arribar amb clarividència a l’àrea contrària. El Viladecans va veure com se li anul·lava un gol per fora de joc mentre que el Mollerussa portava la batuta del xoc.

Els lleidatans van tenir el partit sota control pràcticament durant els 90 minuts. Però quan els blanc-i-vermells van poder dominar, els de Josep Maria Turull es van posar la roba de feina evitant que el conjunt local obrís la llauna a la primera meitat. Malgrat les ocasions el pas dels minuts va anar fent efecte en les cames dels jugadors dels dos equips i el gol no va arribar en els primers 45 minuts, per arribar al descans amb l’empat incial, 0-0.

El segon temps va tenir el mateix guió que la primera meitat. El Mollerussa, amb la possessió de la pilota, intentava avançar-se en el marcador, sense sort en el llançament. Per la seua part, el Viladecans no aconseguia trencar el domini dels visitants i en les seues poques ocasions no van ser capaços de superar el meta del Mollerussa, Balagué, que va realitzar una gran actuació en els moments que va haver d’intervenir. El Viladecans, amb més fons d’armari a la banqueta, va intentar canviar l’esdevenir del partit realitzant diverses substitucions, però tampoc van tenir efecte en el matx. Les ocasions arribaven en comptagotes i amb el pas dels minuts semblava que els dos equips començaven a conformar-se amb el repartiment de punts.

A falta de deu minuts per al final, cap equip va ser capaç de generar una situació de perill que pogués superar el meta rival i acabar dins el marc contrari. La falta de punteria dels davanters va enviar les pilotes fora i la traça dels porters dels dos equips en els escassos tirs entre els tres pals van evitar que es mogués el lluminós.

El 0-0 es donava per fet però com a les millors pel·lícules de suspens calia esperar al final del temps reglamentari per conèixer el desenllaç. Amb el minut 89 complert el Mollerussa va tenir l’últim llançament de córner del partit. L’encarregat de posar en joc la pilota va enviar una centrada al cor de l’àrea i Marcel Ormo va aconseguir rematar per enviar la pilota entre els tres pals, superant el porter i marcant l’únic gol del partit que va donar la victòria al Mollerussa (0-1).

La pròxima jornada, el Mollerussa exercirà d’amfitrió contra l’EFAC, que arribarà a la capital del Pla d’Urgell amb ganes de recuperar-se de la seua última derrota contra el Martorell.