SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: “L'objectiu és continuar creixent com a equip”

El tècnic del Lleida tem que la lesió d’Àlex Felip, que és baixa, sigui greu

Molo, en una acció del partit davant del Vila-real B.

Molo, en una acció del partit davant del Vila-real B.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo, entrenador del Lleida, considera més important que, demà davant de l’At. Llevant, l’equip segueixi en la seua línia de creixement, donant una importància relativa al liderat en solitari que ocupa després de la jornada del cap de setmana passat. “L’objectiu és seguir en aquesta línia de creixement, millorant les coses que no estem fent bé”, va explicar. “Si ho fem estarem més a prop de guanyar. Però l’objectiu és continuar creixent com a equip”, va insistir. El Lleida afronta aquest partit amb les baixes per lesió de Luso i Àlex Felip. Molo es va confessar preocupat pel castellonenc, que es va lesionar diumenge passat. “Som pessimistes. Li han fet proves al genoll però està pendent de més valoracions. Podria ser alguna cosa de lligaments”, va afegir.

Encara que va relativitzar el liderat, sí que es va mostrar satisfet del rendiment de l’equip. “Estem al principi, només hem jugat deu jornades, pràcticament un quart de Lliga. Diumenge només hi ha tres punts més en joc, però sí que comencen a veure’s coses significatives a la taula” i va afegir que “sóc optimista pel que veig en el dia a dia, no pels punts que tenim. El futbol es mou per resultats. Ara som els millors, però cal tenir en compte que hi pot haver alts i baixos. És molt difícil estar sempre bé, per això cal donar-li valor al que estem fent”, va explicar.

Molo va insistir que “es miren molt els resultats, quan els detalls marquen els partits. Estem bé, és cert, però podem estar millor i per això no podem abaixar els braços”, va assenyalar l’entrenador.

També va analitzar, coincidint amb la desena jornada, la seua estrena a la banqueta. “Envejo moltíssim els jugadors. M’encantaria estar amb ells a la gespa. Els veig entrenar-se i tinc ganes de posar-m’hi amb ells”, va reconèixer. “Però està sent una transició molt dolça i gran part de la culpa és dels jugadors. M’estan facilitant moltíssim les coses. Trobo a faltar ser futbolista però estic content”, va afegir mentre destacava tot el seu cos tècnic. “Estan fent un gran treball.”

Pel que fa a l’At. Llevant, rival de demà, va dir que “em fan respecte els seus números. M’ha agradat el que he vist. Per ser un filial té gent experimentada i jugadors amb molt talent. S’està mostrant molt competitiu”. D’altra banda, l’Hèrcules-Lleida es jugarà diumenge dia 3 a les 18.00.

tracking