SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Robert Moreno: "Si jo no segueixo, ell no seria el seleccionador"

Robert Moreno diu que “a dia d’avui encara no sé per què” Luis Enrique no el vol

Robert Moreno, durant la roda de premsa que va oferir a Barcelona per donar la seua versió.

Robert Moreno, durant la roda de premsa que va oferir a Barcelona per donar la seua versió.XAVIER BONILLA / AFP7 / EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Moreno va reconèixer ahir que viu “un moment desagradable” a l’oferir la seua versió del desacord amb Luis Enrique, que ha tornat a agafar les regnes de la selecció sense comptar amb el que va ser el seu segon durant nou anys. El tècnic va reaccionar dient que “si jo no hagués seguit, ara Luis Enrique no estaria a la selecció. Hi hauria un altre seleccionador”. “A dia d’avui, no sé per què Luis Enrique no vol que estigui amb ell, no ho sé ni em queda clar després del que va dir. Em va etiquetar amb dos coses que són molt lletges i que no em mereixo”, va dir Moreno, sense esmentar els termes “deslleial” i “ambició desmesurada” que va pronunciar el seleccionador. «Després de jugar els primers dos partits, va passar el que ja sabeu –la mort de la filla de Luis Enrique– i vaig optar per anar a veure’l, li vaig demanar la reunió del 12 de setembre perquè volia transmetre-li el meu suport i fer-li una abraçada. Durant la reunió em va semblar correcte comentar-li que, com havia dit en públic, estava disposat a fer un pas al costat si volia tornar, l’hi volia dir en persona. La meua sorpresa va ser la seua resposta: “Em sembla perfecte però ja no compto amb tu, amb la resta de l’staff sí.” Vaig saber que Luis Enrique volia tornar per vosaltres, després de la roda de premsa de Cadis.»

A més, va deixar clar que quan va firmar com a seleccionador ho va fer fins després de l’Eurocopa. “Rubiales em va dir que firmava un contracte, que havia de firmar fins després de l’Eurocopa, però no vaig dir que sí fins que va tenir el permís de Luis Enrique. També se li va demanar permís. Si jo no hagués seguit, ara Luis Enrique no estaria a la selecció. Hi hauria un altre seleccionador”, va detallar.

tracking