SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí busca la reacció contra un perillós Gipuzkoa

L’equip va tornar d’Hongria dijous a la nit i sense maletes

L’equip va encaixar a Miskolc la tercera derrota europea.

L’equip va encaixar a Miskolc la tercera derrota europea.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu intentarà avui retrobar-se amb la victòria després d’encadenar dos derrotes en els últims cinc dies, dissabte a la pista del cuer de la Lliga, el Bembibre, i dimecres a Hongria davant el Miskolc a la Eurocup, que l’obligarà a guanyar en l’última jornada per seguir en lliça.

Les de Bernat Canut intentaran reaccionar avui (20.00) davant d’un Gipuzkoa que arriba ancorat a la zona perillosa, amb només dos victòries, una situació que, segons el parer del tècnic, “el fa ser encara més perillós, perquè algun dia ha d’aixecar el vol perquè té jugadores de molta qualitat i experiència. A més, elles han pogut preparar el partit durant tota la setmana, mentre que nosaltres vam arribar dijous a la nit i tot just ens hem pogut entrenat”, es va lamentar Canut.

I és que l’equip va tornar dijous a les nou de la nit i sense les maletes i part del material, ja que Lufthansa no va poder embarcar-les a temps a l’arribar el vol mitja hora tard a l’enllaç a Munic. Aquesta situació va impedir a Ariadna Pujol i Luci Pascua entrenar-se ahir, ja que les plantilles que utilitzen eren a l’equipatge. Per tot plegat, Canut va reclamar la “màxima atenció”, sobretot després del partit europeu i les 29 pèrdues. “Són moltes, però si les analitzes, moltes són per petits errors fàcilment esmenables amb més concentració”, va assenyalar.

tracking