SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

L'AEM, amb ple de victòries a casa, rep l'Atlètic B

Roger Lamesa demana suport a l’afició i desconfia de la mala posició del filial

Una jugada del partit que l’AEM va disputar amb el Racing fa un parell de jornades.

Una jugada del partit que l’AEM va disputar amb el Racing fa un parell de jornades.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM rep avui l’Atlètic de Madrid B (13.30), amb l’objectiu de sumar una nova victòria i mantenir la seua excel·lent ratxa com a local, ja que ha guanyat els sis partits que ha disputat fins ara al Recasens. L’equip lleidatà està protagonitzant un excel·lent debut a la Segona divisió, Repte Iberdrola, categoria que s’estrena aquesta temporada i que és l’avantsala a la màxima categoria del futbol femení espanyol. L’AEM ocupa la cinquena posició a la taula, amb 22 punts, mentre que l’Atlètic B és desè amb 14.

Tanmateix, el tècnic de l’AEM, Roger Lamesa, adverteix que la classificació de l’equip madrileny és enganyosa i que es tracta d’un gran rival. “És un filial capdavanter en el futbol femení espanyol, que rebem amb totes les precaucions, ja que encara que estigui a la zona baixa, és un equip complicat, capaç del millor i del pitjor. Aquest encontre és una festa, però l’afrontem amb la màxima concentració i prudència. A casa estem forts i volem seguir així i l’important és sumar tres punts més i que la festa no s’enverini”, va explicar el tècnic.

Lamesa afronta el partit amb les baixes per lesió de Maria Subies, Nadia i Inés i, per motius laborals, de Vernet. El tècnic va fer una crida a l’afició perquè assisteixi al partit a animar l’equip. “És una oportunitat de veure un club amb història i, ja que aquest cap de setmana no hi ha futbol base, animo la gent perquè vingui per disfrutar del moment que estem vivint”, va afegir.

Encara que l’equip es manté a la zona alta de la classificació, l’objectiu continua sent la permanència. En aquest matx, les jugadores de l’AEM estrenaran als pantalons el logotip de Cudós Consultors, que s’ha incorporat com a patrocinador a l’entitat lleidatana. “És important que la massa empresarial de Lleida doni suport al club. La nostra feina és ajudar fent-ho bé dins del camp.”

tracking