SEGRE

DEPORTES

El Lleida Esportiu critica l'ampliació de la Segona B i que només hi hagi 'play-off' d'ascens

El Lleida critica l’ampliació de la Segona B i que només hi hagi ‘play-off’ d’ascens || La junta de l’RFEF ratifica la proposta amb el rebuig de l’AFE

Els tests per detectar el coronavirus que ha adquirit el Lleida per a jugadors, tècnics i empleats.

Els tests per detectar el coronavirus que ha adquirit el Lleida per a jugadors, tècnics i empleats.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu és un dels clubs que s’han mostrat més crítics amb la decisió que la Comissió de Presidents Territorials va adoptar dimecres, per la qual es cancel·la la Lliga de Segona B sense descensos i amb un play-off d’ascens en què participaran els quatre primers de cada grup. El Lleida, cinquè, en queda fora. El fet que no hi hagi descensos però sí ascensos des de Tercera provocarà que la pròxima temporada la categoria estigui formada per cent equips, repartits en cinc grups de vint. “Això és insostenible”, va assegurar Albert Esteve, que va fer tota una marató per emissores de ràdio i que va ratificar que medita prendre mesures judicials. “Ho analitzarem a nivell jurídic i no descartem cap acció”, va explicar en una entrevista a El Larguero, de la Cadena SER. Esteve continua defensant que “si no es pot jugar, no pot jugar ningú”.

Aquesta decisió serà ferma avui si així ho aprova la Comissió Delegada de l’RFEF. Ahir ho va aprovar la Junta Directiva de l’RFEF, encara que amb l’oposició del sindicat de jugadors, l’AFE, que s’hi va oposar per “no incórrer en lesions de drets” i va instar l’ens a buscar la “solució més justa” per a tots els clubs, després de l’aprovació del play-off exprés i impedir que la resta d’equips segueixin competint. Per la seua banda, el Lleida continua preparant-se per a una hipotètica tornada a l’activitat. Ahir va rebre un centenar de tests per detectar el coronavirus, que entregarà a jugadors, tècnics i empleats. La plantilla, al no tenir la consideració de professional, un altre motiu d’enuig per al club, que defensa que 17 dels seus 23 jugadors ho són, no pot entrenar-se encara, per la qual cosa els jugadors s’exerciten de forma indidivual com qualsevol ciutadà.

Crítiques dels jugadors a la decisió de deixar-los sense el ‘play-off’ “Què passa amb els nostres contractes? Què fem tots aquests mesos? Us carregareu el futbol @rfef. Obriu els ulls i doneu-nos respostes i sobretot aporteu llum. Perquè nosaltres som els implicats, no som joguets”, va escriure a Twitter Marc Trilles, capità del Lleida, que va obtenir el suport de diversos jugadors, que van retuitejar la frase. Un altre futbolista del Lleida, Adri León, mostrava també el seu malestar: “Per què uns poden treballar i d’altres no?”. “Quin circ ha organitzat la @rfef”, afegia Provencio.

tracking