SEGRE

FUTBOL SANCIONS

Sanció a un tècnic de Mollerussa per un insult racista a un jugador de 9 anys

Segons l'acta, va anomenar “negre de merda” un benjamí || De la base del Mollerussa, i un juvenil agredeix l'àrbitre

Imatge d’arxiu de les instal·lacions del CFJ Mollerussa.

Imatge d’arxiu de les instal·lacions del CFJ Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subcomitè de competició de la delegació territorial de futbol va acordar una doble sanció que implica la base del Club Futbol Joventut Mollerussa: sis partits per al tècnic de l’equip benjamí (jugadors de 9 i 10 anys) per insults racistes a un jugador rival i deu per a un juvenil per haver agredit l’àrbitre.

Encara que de menor càstig, és especialment greu l’episodi protagonitzat pel tècnic de l’equip D benjamí del Mollerussa, X.M.A., que havia estat expulsat i segons l’acta del col·legiat, va insultar un jugador de l’EF Baix Segrià, ja camí dels vestidors, anomenant-lo “negre de merda”.

A més, un jugador de l’equip B juvenil del club de la capital del Pla d’Urgell, A.B.O., va ser sancionat amb deu partits de suspensió per agredir, a més de proferir una sèrie d’insults, l’àrbitre del partit amb l’Escola de Futbol Urgell del grup 8 de Segona Provincial. Segons va reflectir el col·legiat a l’acta, quan es dirigia al pàrquing després del duel, aquest jugador, que havia estat expulsat durant el matx, se li va dirigir en els següents termes: “Et destrossaré la vida”, “ets un fill de puta” i “si puges aquí de nou ens tornarem a veure”.

L’àrbitre reconeix que uns pares del Mollerussa van calmar la situació, però que el jugador va tornar “per darrere i em va donar dos cops violents al clatell”. L’àrbitre agraeix que l’entrenador, pares i companys del jugador se l’emportessin perquè ell pogués marxar.

tracking