SEGRE
última hora

La Paeria de Lleida suspèn la retirada del porta a porta a Pardinyes i Balàfia per un recurs del Comú

FUTBOL INTERNACIONAL

Enric Bernat, després de sortir del Lleida al desembre, juga al segon equip del Toronto FC

Enric Bernat, després de sortir del Lleida al desembre, juga al segon equip del Toronto FC || A l'arribar a territori canadenc va estar 17 dies en quarantena

Enric Bernat saluda un membre del cos tècnic de l’equip canadenc.

Enric Bernat saluda un membre del cos tècnic de l’equip canadenc.TORONTO FC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista lleidatà Enric Bernat (Castellserà, 22-11-1997) ja ha jugat dos partits amb el segon equip del Toronto, al qual va arribar el març passat, però va ser anunciada la seua incorporació el passat dia 20, procedent del Lleida Esportiu. Bernat, que ja va estar a prova al club canadenc el 2019 abans de recalar al Camp d’Esports, s’ha incorporat al segon equip del Toronto, que juga a l’USL League One, la tercera Lliga de futbol més important dels Estats Units.

El jugador va comentar a SEGRE des d’Arizona (EUA) on està concentrat actualment l’equip, que la pandèmia va dificultar els inicis al seu nou equip. “Vaig marxar el 21 de març i a l’arribar al Canadà vaig haver d’estar 17 dies en quarantena sol en un pis.

Després de la quarantena ens vam poder entrenar una setmana, però vam tornar al confinament i vam estar dos setmanes sense entrenar-nos. El club va decidir que anéssim a jugar als EUA i ens en vam anar a Arizona, on som ara.

Ja hem jugat dos partits de Lliga i n’hem guanyat un i empatat l’altre. Ens quedarem dos setmanes més i abans d’anar a Toronto, que és una ciutat fantàstica, estarem un mes i mig més a Florida”, va explicar Bernat.

Després de la seua sortida del Lleida diu que ha tornat a disfrutar. “Torno a sentir-me futbolista i a més estic aprenent un idioma i vivint una experiència d’un model de vida diferent i tot això és molt enriquidor”, va assegurar.

“Estem concentrats a Arizona i després a Florida. Juguem partits cada tres dies. És com a l’NBA”

Sobre el tipus de futbol que s’ha trobat va assenyalar que “aquí els jugadors són molt físics i bons tècnicament, però falta la pausa que hi posem a Espanya. És un futbol sense possessions llargues, diferent, però al qual m’estic adaptant bé.”

Una cosa que l’ha sorprès és el ritme frenètic de la competició. “Aquí juguem cada tres dies, dissabtes i dimecres. Els preparadors físics i els físios van com bojos. És com a l’NBA, amb prou feines t’entrenes i vas de partit en partit.” Sobre el seu equip va destacar que “som molt joves, amb una mitjana d’edat de 20 anys, i penso que sortirà bé la temporada”.

tracking