SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Etxarri, l'MVP de la Lliga

Etxarri, l'MVP de la Lliga

Etxarri, l'MVP de la LligaAGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

? la seu d’Urgell ? El Cadí la Seu és l’equip de moda actualment de la Lliga Femenina, que lidera en solitari complertes les quatre primeres jornades, i la referent, Irati Etxarri, és la millor jugadora de tota la competició. La navarresa, de tan sols 23 anys, lidera els apartats de valoració (21,75) i punts (18,25), i és quarta en rebots (9) i recuperacions (2,5), números top en la seua quarta campanya a l’equip urgellenc, que ha firmat la millor arrancada de la seua història, superant el 3-0 de fa dos anys.

“Més no es pot demanar”, reconeix l’aler pivot de Pamplona, que té els peus a terra. “Tothom sap que el liderat no és real, encara que ser allà a dalt tampoc és fàcil. Amb el balanç de 3-0 ja era una cosa fantàstica, ara amb el 4-0 encara més, i espero que per molt temps seguim en aquesta ratxa”, va apuntar. A nivell personal, Irati ha fet un o dos passos endavant. “L’any passat ja es va veure una mica que anava agafant més pes a l’equip, més minuts, més responsabilitat, però en aquest he fet un pas petit endavant. A nivell de números s’està notant molt, però estic centrada a continuar treballant dia a dia i si les coses segueixen així, perfecte, i si no, a treballar més per millorar”, va assenyalar.

“Tothom sap que el liderat no és real, encara que ser allà a dalt tampoc és fàcil”, assegura

“El que més em sorprèn de les jugadores que tenim és que són molt guanyadores”

La navarresa també reconeix que a la Seu es troba com a casa. “La progressió l’estic notant i crec que és evident. A l’estiu vaig creure que el convenient per a mi era seguir a la Seu i fer un pas més. La veritat és que el fet que Yure (Yurena Díaz) i Geo (Georgina Bahí) deixessin el lideratge i haver d’assumir-lo, m’ho vaig prendre com un repte personal, perquè potser en la meua carrera mai més pugui arribar a estar en un equip en què tingui aquesta importància que tinc enguany. Això va ser el que més vaig valorar a l’hora de prendre la decisió de quedar-me i, per descomptat, estic molt bé a la Seu”, va indicar Irati.

tracking