SEGRE

DEPORTES

L'entrenador del Lleida Esportiu, Gabri García, admet que l'equip ho passa malament: “Estem al límit”

Gabri admet que ho passen malament i que “entendria que hi hagi jugadors que vulguin anar-se'n” || Diu que està perdent la confiança en el club i critica l'estat de la gespa

Membres de penyes i aficionats van protestar abans del partit contra la directiva del club.

Membres de penyes i aficionats van protestar abans del partit contra la directiva del club.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Hi ha jugadors que estan al límit i entenc que vulguin marxar.” Així de contundent es va mostrar en la roda de premsa postpartit el tècnic del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, que va assegurar tenir “cada vegada menys confiança en el club”. El Lleida va ser incapaç de sumar la primera victòria a casa al cedir un empat sense gols davant del líder Terol i, a més, va viure un altre episodi de protestes i crítiques contra els propietaris del club, els germans Albert i Jordi Esteve, que ni tan sols van aparèixer ahir en una llotja de l’estadi buida que només va tenir com a inquilí el director d’operacions del club, Gerard Escoda.

En aquesta ocasió es van afegir a les protestes de l’afició les primeres crítiques d’entrenador i jugadors. Gabri, al ser preguntat per la situació en la qual es troben, va ser clar: “Entenc perfectament els jugadors que vulguin marxar. Sempre estaré al seu costat. Hi ha els que estan al límit i pot ser que n’apareguin més que vulguin anar-se’n. Jo sempre els respectaré.”Després d’admetre que “tenim poc contacte amb el club”, va dir que “la mateixa confiança [en el club] no tenim i la confiança s’esgota perquè la situació és preocupant. Les notícies són que s’intenta solucionar tot, però cada vegada tinc menys confiança en el club en tot”.Va esclatar també amb les condicions que presenta el terreny de joc del Camp d’Esports davant de la deixadesa del club.

les frases

«Entenc perfectament els jugadors que vulguin marxar. Sempre estaré al seu costat. Hi ha els que estan al límit» «Les notícies són que s’intenta solucionar tot, però cada vegada tinc menys confiança en el club» Gabri Garcia, entrenador del Lleida Esportiu «Els de casa hi estem acostumats, però per a la gent nova és més difícil» Joanet López, jugador del Lleida Esportiu «Continuem sense rebre notícies per part del club» Alpha Bagayoko, jugador del Lleida Esportiu

“No tenim les millors condicions per treballar. Ho sabem, però demanem unes mínimes condicions. El camp està impracticable. El camp està sec i no es rega. Ens tirem pedres a sobre i crec que ja n’hi ha prou”, va assenyalar el tècnic de Sallent.

A la pregunta de si ell personalment està al límit va dir: “No sé si la paraula és límit perquè tinc molta confiança en els meus jugadors i vull estar amb ells. Tinc l’optimisme de pensar que això arribi fins al 30 de juny. M’agrada acabar el treball que començo”, va declarar Gabri.

Per la seua part, Joanet va dir davant de la situació que passa el club que “els jugadors de casa ja hi estem acostumats, però per a la gent nova que ve de fora és més difícil perquè no esperaven això”. Per la seua part, Alpha va afirmar que “continuem sense rebre notícies per part del club. Ens estem centrant en el tema esportiu, però tots ho estem passant malament”. En aquest sentit, Sanku Jabbie també va dir que “esperem el que ens digui el club. A la plantilla intentem estar units i tirar endavant. Els jugadors de fora ho tenim més complicat”. Els tres futbolistes que van comparèixer davant dels mitjans van coincidir que els propietaris del club els van dir que esperaven resoldre els problemes d’impagament en un termini d’entre 10 i 20 dies des que es va produir l’escorcoll de la Guàrdia Civil.

Pel que fa a l’afició, hi va tornar a haver protestes. Més lleus durant el partit perquè no va acudir ningú de la directiva a la llotja i els seguidors es van dedicar a animar l’equip, però sí abans del matx, quan va tenir lloc la manifestació de protesta, en la qual es van donar cita mig centenar d’aficionats, la majoria membre de les penyes, que van firmar una nota conjunta demanant la marxa dels germans Esteve.

Una llotja buida i Albert Esteve deixa entreveure un viatge La grada no va poder dirigir aquesta vegada la seua protesta contra la directiva perquè no van aparèixer per la llotja cap dels germans Esteve. Després del boicot de les autoritats des de fa alguns partits, la imatge era desoladora, ja que únicament hi era el director d’operacions del club, Gerard Escoda.L’ara vocal i expresident Albert Esteve va escriure divendres passat un enigmàtic tuit en el qual apareixia una foto d’un aeroport i tres icones a la part superior (dos avions i la bandera del Regne Unit).

Membres de penyes i aficionats van protestar abans del partit contra la directiva del club.

Membres de penyes i aficionats van protestar abans del partit contra la directiva del club.CARLES MIRANDA

tracking