SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida presentarà demà Pere Martí com a nou tècnic blau

Va dir adeu ahir al Vila-real després de 20 anys

Pere Martí va posar fi a una etapa de vint anys al Vila-real.

Pere Martí va posar fi a una etapa de vint anys al Vila-real.EL PERIÓDICO MEDITERRÁNEO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que presentarà demà dijous (12.00) el seu nou entrenador Pere Martí que, com va informar aquest diari, firma per una temporada amb opció a una segona en cas d’aconseguir l’ascens a Primera RFEF. Martí, de 40 anys, es va acomiadar ahir del Vila-real amb una carta que va penjar en xarxes socials en un escrit emotiu en el qual destaca que ha passat la meitat de la seua vida al club groguet, entre la seua etapa de futbolista i la d’entrenador. Sense esmentar el Lleida s’acomiada amb un “Sempre endavant i a reveure, groguets!”.

El tècnic nascut a Moncofa (Castelló) va ser l’elegit entre una terna de tècnics que responien al perfil que buscava el club lleidatà. És un entrenador que, per venir d’on ha estat, vol que els seus equips siguin protagonistes amb la pilota, que vagin a buscar el partit des de l’inici sense importar el rival ni on juguin, i que sol utilitzar un sistema 1-4-3-3, encara que en ocasions ha fet servir una formació 1-4-4-2 en rombe. A més, és un expert en el treball de formació de la base, per la qual cosa apostarà per donar oportunitats a joves al primer equip sense renunciar, evidentment, als resultats i a aconseguir el gran objectiu que serà l’ascens.Pel que fa als jugadors, no hi ha més novetats. Un dels jugadors del Còrdova que pretén el Lleida, el davanter Luismi Redondo, ja va rescindir ahir contracte amb el club andalús.

No només el vol el Lleida i en els propers dies es veurà qui aconsegueix emportar-se el jugador extremeny, que està valorant ofertes.El jugador, de 24 anys, ha destacat aquesta temporada anotant 9 gols i fent 6 assistències, per contribuir a l’ascens del Còrdova a Primera RFEF.

tracking