SEGRE

SOLIDARITAT

Donen 11.700 litres de llet per als casals d'estiu

La cadena de supermercats Mercadona ha fet aquesta aportació al Banc dels Aliments de Lleida || Se’n beneficiaran 600 nens

Saura, Mono i Nogués, a la seu del Banc dels Aliments.

Saura, Mono i Nogués, a la seu del Banc dels Aliments.SABINA DIEGO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cadena de supermercats Mercadona ha fet una aportació solidària d’11.700 litres de llet al Banc dels Aliments de Lleida, una donació que es destinarà als casals infantils d’estiu i de la qual es beneficiaran més de sis-cents nens. Així ho va explicar dilluns passat Joan Ramon Saura, president del Banc dels Aliments lleidatà, al costat del seu vicepresident, Joaquim Nogués, i del responsable de Relacions Externes de Mercadona, Santi Mono. “És una aportació important per a l’estiu, quan ja no funcionen els menjadors escolars i entren en escena els casals. Aquesta llet se servirà a mig matí i beneficiarà més de sis-cents nens d’uns disset casals”, va afirmar Saura.

Aquesta donació se suma a la campanya que ha presentat aquesta setmana La Caixa i que, sota el lema Cap nen sense bigoti, anima la ciutadania a donar llet a qualsevol oficina de La Caixa entre els dies 12 i 23 de juny. L’objectiu és augmentar les reserves d’aquest aliment bàsic per a la població infantil.

En aquest sentit, Saura va explicar que aquest és el segon any que no s’organitza el Recapte de Primavera perquè “preferim fer campanyes puntuals per centrar la demanda en productes específics”. El Banc dels Aliments de Lleida atén actualment 26.589 persones en risc d’exclusió social a través del treball de desenes d’entitats.

tracking