SEGRE

EDUCACIÓ INICIATIVES

Una escola d'Alcarràs, la que més fomenta l'estalvi energètic a Catalunya

Lidera el rànquing d’‘Endesa Educa Digital’

Alumnes de l’escola Parc de Saladar d’Alcarràs participant en una sessió de ‘Endesa Educa Digital’.

Alumnes de l’escola Parc de Saladar d’Alcarràs participant en una sessió de ‘Endesa Educa Digital’.ESCOLA PARC DEL SALADAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legi Parc del Saladar d’Alcarràs és el centre català que més promou un consum d’energia responsable mitjançant Endesa Educa Digital, un projecte educatiu de la Fundació Endesa que consciencia els escolars sobre el canvi climàtic mitjançant vídeos interactius. Des de fa uns mesos, més de seixanta alumnes de quart de Primària d’aquesta escola del Segrià participen en tallers setmanals en els quals treballen a l’aula conceptes relacionats amb la generació de l’electricitat i els diferents usos.

“Els alumnes estan molt motivats perquè aprenen hàbits que afavoreixen l’eficiència energètica a través d’una espècie d’aventura digital, en cada sessió han de superar missions”, va explicar Núria Gil, una de les docents encarregades d’aquest projecte al Parc del Saladar, que va apuntar que és una manera més “divertida” d’aprendre conceptes complexos com són l’energia, la mobilitat elèctrica, el consum o l’estalvi. El programa Endesa Educa Digital compta amb vídeos que expliquen que un grup de superherois energètics, coneguts com Energy Corps, han vingut a la Terra per ajudar els habitants a fer un bon ús de l’energia. Per ajudar aquests personatges, els nens i nenes han de superar una sèrie de reptes fins a convertir-se en un membre d’aquesta força que vetlla per un ús raonable de l’energia a tota la galàxia.

Els alumnes han de superar reptes i missions sobre la generació i el consum elèctric

Així mateix, els alumnes que arribin a la Missió Final participaran en un concurs interescolar.

El curs passat, 13.584 alumnes van participar en les diferents activitats que va impartir a Catalunya Endesa Educa. Entre aquestes activitats, destaca la visita a les instal·lacions elèctriques o el Museu de l’Electricitat de Figueres.

tracking