SEGRE

ESTIU LLEURE

Les festes majors més segures

Música en directe i espectacles infantils regnen en les celebracions d'Alpicat i Talarn || La cantautora Suu triomfa en un concert a Puigverd de Lleida i avui actuarà a Alpicat

580441_1.jpg

580441_1.jpgLAURA QUINTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gel hidroalcohòlic, distància social, mascaretes i preses de temperatura, entre altres mesures de seguretat contra la Covid-19, s’han fet habituals a les festes majors dels pobles a Ponent. Aquest és el cas, per exemple, d’Alpicat, on celebren des de dijous els seus festejos. En aquest sentit, els primers actes de la jornada d’ahir van entretenir de valent els més petits. Al matí va tenir lloc l’espectacle Le Voyage de la companyia de teatre lleidatana JAM a l’escenari ubicat al Parc del Molí i al qual van assistir desenes de persones. Ja a la tarda va arribar el torn de Campi qui Pugui i la seua actuació Camí a l’escola a la Sala la Unió. Posteriorment, estaven previstos els concerts de l’orquestra Selvatana i del cantautor Joan Garriga, tots dos al Parc del Graó. Avui, últim dia de festa major a Alpicat, més espectacles familiars i música amb l’actuació de Suu, una de les veus del pop més populars dels últims mesos a Catalunya, al Parc del Graó a partir de les 21.00 hores. L’aforament és limitat i l’entrada és gratuïta, encara que s’haurà de reservar (com a la resta dels esdeveniments). Precisament la cantant barcelonina va fer ahir el seu primer concert a Ponent, a Puigverd de Lleida, en el marc del cicle de programacions estiuenques Viliams Culture impulsat per l’ajuntament. Així, l’esplanada de la Llar Social es va omplir de públic per escoltar aquesta nova veu del pop català el tema del qual Tant de bo s’ha convertit en la banda sonora de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

Per la seua part, a Talarn, on des de divendres estan de festa major, ahir van tenir lloc l’espectacle infantil de titelles Nil i la Casa de Xocolata, de la companyia de Lleida La Pantomima, a la plaça Doctor Vidal Sivilla, i el concert de música country del grup The Honky Tones a la plaça Anna Maria Janer. Avui, últim dia de festejos en aquesta localitat, hi haurà una presentació del llibre Poesía en la vida de l’escriptor veí del poble Jesús Moreno, a l’església de Sant Martí a partir de les 10.30 hores. El grup Balandra tancarà les festes amb una cantada d’havaneres a la plaça Anna Maria Janer a les 20.00 hores.

580441_2.jpg

580441_2.jpgLAURA QUINTANA

tracking