SEGRE

La mare que va regalar el 'luisvi' a la seua filla respon a les crítiques

"No és una mansió, ni un Lamborghini, és una bossa", adverteix, "se’ns n’està anant la pinça"

Núria i Mery en el polèmic vídeo.

La mare que va regalar el 'luisvi' a la seua filla respon a les crítiques@nuriapajares

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’influencer Núria Pajares ha hagut d’enfrontar-se a nombroses crítiques després que el seu últim vídeo de Tik Tok es fes viral. En ell, Núria, que teiene dos milions de seguidors, volia mostrar als seus fans el regal que tenia preparat per a la seua filla per haver superat el batxillerat i la selectivitat: una bossa de la marca Louis Vuitton valorada en més de 1.000 euros.

El vídeo comença amb mare i filla assegudes al cotxe. Núria explica l’orgull que sent per Mery (Maria, la seua filla) tant per les notes durant el curs com per haver superat la selectivitat. Així que l’informa que ja pot llegir el missatge que li havia enviat prèviament al WhatsApp demanant-li que no l’obrís. Li aclareix que es tracta d’una captura del regal que s’havia guanyat i que sap que li faria molta il·lusió

"Què t’ha regalat la mami?", li insisteix. Mery, sense poder articular paraula, accedeix finalment a ensenyar la pantalla, en la qual es pot veure una bossa, concretament el model 'Neverfull' de Louis Vuitton. "El seu primer Luisviii!", exclama l’orgullosa mare amb eufòria.

Núria Pajares, ateses les crítiques que ha rebut a les xarxes socials, va gravar un vídeo per explicar tot l’ocorregut que ha provocat encara més burles ja que va comptar que a ella de jove, quan va complir els 18 anys, també li van fer un regal des d’una família "humil" com la dels seus pares. Aquests van decidir comprar-li "un cotxe nou a estrenar" al complir la majoria d'edat. 

Els meus pares eren perruquera i fotògraf, de família humil, i sense existir xarxes socials, me'l van comprar. No hi havia mitjans on publicar-ho. Perquè me'l mereixia, una noia responsable i perquè marxava a viure fora de casa. Jo, després de veure la meua filla un any tancada a casa, amb una pandèmia, amb el confinament, gairebé amb depressió, sense poder veure les seues amigues ni el seu xicot, es mereixia una bossa com a mínim, després d’haver passat l’últim examen de selectivitat. És una bossa de 1.100 euros, que val el mateix que un mòbil. És una bossa, no una mansió," va expressar a Tik Tok.

La filla de Núria, Mery, ha decidit finalment sortejar la bossa entre els seus seguidors davant de l’allau de crítiques, comentaris, burles i mems."La meua filla, a sobre, és honrada i una dona meravellosa. Em va dir que la bossa la sortejarà. És que estimo la meua filla, per això s'ho mereix tot i més", va sentenciar.

tracking