SEGRE

INICIATIVES

Grupo Esneca Formación llança el disc solidari 'Para ellas', en benefici de l'Associació MUM

El grup formatiu publica un disc solidari en benefici de l’Associació MUM – Mujeres Unidas contra el Maltrato, una entitat amb la qual col·labora des de fa vuit anys

La recaptació del CD es destinarà del tot a l'Associació MUM. Grupo Esneca Formación

La recaptació del CD es destinarà del tot a l'Associació MUM. Grupo Esneca Formación

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L a institució educativa Grupo Esneca Formación ha publicat el disc solidari Para ellas, que destinarà tota la recaptació obtinguda a l’Associació MUM – Mujeres Unidas contra el Maltrato, una entitat sense ànim de lucre amb la qual el grup formatiu col·labora activament per ajudar les víctimes de la violència de gènere.

Produït a l’estudi de gravació i producció musical Bossa Records, el disc compta amb un tema principal titulat Mi ilusión. “Una composició pròpia de tres integrants de Grupo Esneca Formación, que representa en veu i lletra qui som”, asseguren Sara Giné i Esther Montagut, directores del projecte. Així mateix, Para ellas reuneix peces musicals versionades com Eso que tú me das, Ella o Color esperanza, entre moltes altres. També hi ha cançons més especials com Mi persona favorita, interpretada per les mares i els pares de l’empresa educativa, en homenatge a les seves filles i els seus fills.

La presentació oficial d’aquest disc benèfic es va celebrar el 14 de desembre a Madrid, a l’acte Concierto Solidario: 12 años juntas, de l’Associació MUM, amb la presència d’Albert Pinyol, CEO de Grupo Esneca Formación, i de Carmen Benito, presidenta de l’Associació MUM, a més d’altres convidats que formen part tant de l’entitat social com del grup educatiu, i que han fet possible aquesta acció solidaria.

Projecte musical en equip

En la gravació del disc ha col·laborat tot l’equip de Grupo Esneca Formación, a més d’alguns amics i convidats especials. “És un projecte on totes i tots hem participat, i del qual hem gaudit durant tot el procés creatiu. Cada departament (direcció, comercial, tutories, informàtica, màrqueting, editorial, comptabilitat i logística...) ha fet seva una cançó, ficant-hi molta il·lusió i dedicació a cada interpretació”, expliquen Giné i Montagut. “Aquesta iniciativa és una forma de donar suport a les dones víctimes del maltractament, tant econòmicament com psicològicament, a través de lletres que les motivin a seguir endavant”, explica Carmen Benito, presidenta de l’Associació MUM. A més a més, “la música és un vehicle per denunciar la violència masclista i promoure la integració i el desenvolupament dels col·lectius més vulnerables”.

El projecte musical està liderat per Grupo Esneca Formación.

Homenatge en forma de cançons

Grupo Esneca Formación porta molts anys treballant amb l’Associació MUM per materialitzar somnis. El primer, la construcció d’una ecovila per donar aixopluc a totes les víctimes del maltractament. Des de la institució educativa també se’ls ha proporcionat una formació per fomentar la seva evolució i inclusió a la societat. “Aquest disc representa un somni més complert; un homenatge en forma de cançons a totes les dones víctimes de la violència de gènere, per motivar-les, acompanyar-les i empoderar-les, fent del món un lloc millor per a totes elles”, apunta Albert Pinyol, director de Grupo Esneca Formación. Sobre aquesta generosa iniciativa, Carmen Benito, presidenta de MUM, expressa “un gran agraïment i reconeixement a la institució educativa per aquesta i totes les accions desenvolupades durant els últims anys”.

Disc ja a la venda a esneca.com/cdsolidario

El disc Para ellas ja està a la venda i pot comprar-se per 10 euros a través de la pàgina web ESNECA.COM/CDSOLIDARIO. La recaptació del CD es destinarà íntegrament a l’Associació MUM – Mujeres Unidas contra el Maltrato. Cada còpia venuda significa una aportació més per seguir ajudant totes les dones que necessiten tornar a començar.

tracking