SEGRE

LLEURE INFÀNCIA

Cucalòcum Lleida en format reduït

Obrirà les portes del 27 de desembre al 4 de gener amb una vintena d'activitats || L'ajuntament ha creat uns braçalets de colors perquè nens amb necessitats especials evitin fer cues

Imatge d’arxiu d’un joc d’escacs gegants en l’última edició del Cucalòcum, el gener del 2020.

Imatge d’arxiu d’un joc d’escacs gegants en l’última edició del Cucalòcum, el gener del 2020.AJUNTAMENT DE LLEIDA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Parc de la Infància i la Joventut de Lleida, Cucalòcum, i el Cucaesport tornaran obrir les portes a partir del dilluns 27 de desembre i fins al 4 de gener (el dia 1 de gener estarà tancat) amb una vintena d’activitats de tipus lúdic, formatiu, cultural i esportiu. Aquest any el saló es presenta en petit format ja que només està disponible el pavelló 3 dels Camps Elisis, atès que el Pavelló 4 s’utilitza com a instal·lació del Pla Iglú. Aquest fet i les restriccions sanitàries han obligat a reduir el nombre d’activitats, alhora que els salons s’han rebatejat amb el nom de Petit Cucalòcum i Petit Cucaesport i s’ha rebaixat en un terç el preu de l’entrada infantil passant de 4,50 € en l’última edició als 3 € actuals que podran comprar-se online o a taquilla.

D’altra banda, també s’han posat a la venda abonaments per a 5 sessions (12 € nens i 8 € adults) i per a 10 sessions (20 € nens i 15 € adults). A més, l’ajuntament ha creat uns braçalets que es repartiran entre els centres educatius especials de la ciutat de Lleida perquè els nens i nenes amb necessitats especials puguin entrar al parc sense fer cua

El preu de l’entrada infantil s’ha rebaixat un terç passant dels 4,50 € als 3 € en aquesta edició

El Petit Cucalòcum, que compleix trenta edicions, i el Petit Cucaesport, que arribarà a la número quinze, inclouran activitats de salut i alimentació com Aprenem a fer pa, al costat del Gremi de Pastissers de Lleida, de cultura i tradicions: Aprèn a fer castells amb els Castellers de Lleida, d’educació i lleure com els llits elàstics, maquillatge infantil o el Parc Viari de la Guàrdia Urbana i manualitats. En esports hi haurà tenis taula, hoquei, golf i bàdminton.Sandra Castro, tinent d’alcalde i regidora d’Educació, va destacar que el saló complirà les restriccions i l’aforament serà limitat a un màxim de 750 persones al recinte.

Els Reis Mags estaran acompanyats per 51 nenes i nens a l’arribar a Lleida

L’ajuntament de Lleida va celebrar ahir el sorteig per participar en la Cavalcada de Reis 2022 que se celebrarà a Lleida el proper 5 de gener. Entre els 150 bitllets presentats, 51 nenes i nens d’entre 6 i 12 anys van ser els elegits per acompanyar els Reis Mags a les diferents carrosses que formen part de la comitiva. En total la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions va treure a concurs 51 places distribuïdes de la següent manera: quinze a la carrossa de les Barques, quinze a la carrossa dels Avions, quinze a la carrossa del Tren i sis a la Carrossa dels Dormilegues. El resultat es comunicarà als afortunats i afortunades via correu electrònic. En el sorteig van ser presents una tècnica de la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions com a fedatari públic, acompanyada del regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports, Ignasi Amor. Els bitllets no seleccionats es guardaran com a reserves per si hi hagués alguna baixa entre els elegits.

Propostes nadalenques a tot el territori

A banda de Lleida, altres localitats de les comarques de Lleida aposten aquests dies per les propostes nadalenques. És el cas de l’Espai Jove Cervera que, des del 27 de desembre i fins al 4 de gener, organitza sessions de cine i espectacles. La Seu d’Urgell manté la programació d’El Món Màgic de les Muntanyes fins al dia 6 de gener i Tàrrega també tindrà el seu Parc de Nadal des del 27 al 30 de desembre. Balaguer, en canvi, va anunciar ahir la suspensió del Cosmolúdic a causa de les restriccions sanitàries.

Imatge d’arxiu d’un joc d’escacs gegants en l’última edició del Cucalòcum, el gener del 2020.

Imatge d’arxiu d’un joc d’escacs gegants en l’última edició del Cucalòcum, el gener del 2020.AJUNTAMENT DE LLEIDA

tracking