SEGRE

La reacció viral d'un nen després de vacunar-se contra la Covid i descobrir que hi ha una segona dosi

Captura de pantalla del vídeo penjat a Tik Tok.

La reacció viral d'un nen després de vacunar-se contra la Covid i descobrir que hi ha una segona dosi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mateo, un nen malagueny de 8 anys, s’ha convertit en un dels protagonistes d’aquesta nova fase de la vacunació contra la Covid que inclou nens d’entre 5 i 11 anys i que va començar el passat 15 de desembre. Tot això gràcies a la seua reacció en descobrir que hi ha una segona dosi a la vacuna, la qual cosa li ha permès convertir-se en una autèntica sensació en xarxes socials.

En el vídeo en qüestió podem veure el petit adolorit després de vacunar-se per primera vegada contra la Covid. A l’altre costat del telèfon mòbil es troba la seua mare, que li pregunta al nen què és el que li ha passat i com se sent després de posar-se la primera dosi. Després d’explicar entre sanglots que li han posat la vacuna, el nen mostra càmera que li han punxat al braç.

En el vídeo, dirigit a la família, la mare confirmava que Mateo s’havia posat la primera de les dosis contra la Covid, alguna cosa que el petit no s’esperava: no sabia que hi hagués una segona dosi: "Un moment...", diu. "Això significa que m’he de posar dos vacunes més?"

Encara que la mare li treia ferro explicant-li que no hauria de posar-se la segona dosi de la vacuna fins d’aquí a un mes, Mateo no el tenia gaire clar i assegurava que preferia posar-se-la d’aquí a un any.

Després de compartir el vídeo amb la família, una de les primes|cosines del nen decidia compartir-lo amb altres persones. Així fins que, al final, aquest ha acabat fent-se viral tant en xarxes socials com en plataformes de missatgeria com WhatsApp.

tracking