SEGRE

ENTITATS ANIVERSARI

Jornada d'Aspros amb empreses i proveïdors

Sobre responsabilitat social corporativa

Jornada celebrada ahir per la Fundació Aspros a la Llotja en el marc del 60è aniversari.

Jornada celebrada ahir per la Fundació Aspros a la Llotja en el marc del 60è aniversari.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fundació Aspros va organitzar ahir a la Llotja un acte d’agraïment a empreses, clients i proveïdors de l’entitat i del seu Centre Especial de Treball amb la presència de més d’un centenar de persones. La sessió forma part dels actes de celebració del 60è aniversari de la Fundació. L’entitat va voler destacar la tasca duta a terme en l’àmbit de la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn mental.

A més, va destacar el suport que rep en matèria de Responsabilitat Social Corporativa de les empreses que contracten els serveis del CET. Els assistents van ser rebuts per Marta Alòs, membre del Patronat de la Fundació Aspros, i Enric Herrera, director executiu de l’entitat. Així mateix, hi va haver una taula redona d’experts amb Responsabilitat Social Corporativa, moderada pel coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles.

Impulsar la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat són els objectius principals de l’entitat, que treballa des del 1962 juntament amb les famílies, les administracions i entitats públiques per a la normalització d’aquest col·lectiu.

tracking