SEGRE

SOLIDARITAT ENTITATS

Aspros agraeix a SEGRE el suport en el 60 aniversari

La fundació entrega al diari una obra de la il·lustradora lleidatana Sònia Alins || L'acte institucional, el dia 11 a l'Auditori

Robert Serentill, Enric Herrera i José Luis Cunillera, amb l’obra.

Robert Serentill, Enric Herrera i José Luis Cunillera, amb l’obra.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fundació Aspros va fer entrega aquest dimecres al president del Grup SEGRE, Robert Serentill, una de les reproduccions de la litografia de l’artista lleidatana Sònia Alins Il·lusió compartida, que commemora el 60 aniversari de l’entitat, pel seu suport. Així, el director executiu de la fundació, Enric Herrera, i José Luis Cunillera, membre de l’entitat, van fer entrega d’aquesta obra, creada específicament per a l’ocasió per Alins, recentment guardonada amb la medalla d’or de l’Associació d’Il·lustradors de Nova York. Amb ella, la fundació vol transmetre amb una gran sensibilitat els seus valors.

L’obra serà entregada a les màximes autoritats i representants institucionals i empresarials del país. Amb motiu del seu 60 aniversari, la Fundació Aspros ha organitzat durant l’any diferents esdeveniments per commemorar aquesta efemèride, actes que també serveixen per agrair tots els seus usuaris, familiars i entitats col·laboradores. D’aquesta manera, el divendres 11 de novembre organitza un acte institucional a l’Auditori Enric Granados.

La fundació lleidatana, que treballa per impulsar la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i malalties mentals, així com millorar la seua qualitat de vida, atén en l’actualitat un total de 560 usuaris i compta amb un equip de més de sis-cents professionals en els seus centres.

tracking