SEGRE

SOLIDARITAT ENTITATS

Aspros celebra els 60 anys amb un concert de gòspel

L'Auditori acull el dia 11 l'últim acte de la fundació per aquesta efemèride || Esperen rebre unes vuit-centes persones

Helena Arnó i Enric Herrera mostrant el cartell de l’acte.

Helena Arnó i Enric Herrera mostrant el cartell de l’acte.GUILLEM SOLDEVILA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un concert de gòspel de la formació lleidatana Veus.kat serà el colofó de l’acte final de la celebració del seixanta aniversari de la Fundació Aspros el dia 11 a les 17.30 hores a l’Auditori Municipal Enric Granados. En l’esdeveniment participaran també representants de la fundació, així com dels òrgans governamentals, entre els quals el nou conseller de Drets Socials, Carles Campuzano. Així mateix, s’entrevistarà un usuari, un professional del centre, un familiar i una persona que ha estat vinculada 45 anys a l’entitat.

L’acte és gratuït sota inscripció (a través d’aspros.cat) i té com a objectiu agrair a totes les persones que fan possible la tasca de l’entitat, així com “donar visibilitat als serveis que ofereix la fundació de cara a la ciutadania”, va explicar el director executiu de l’entitat, Enric Herrera, durant la presentació de l’acte. “Volem omplir l’Auditori i arribar al màxim de persones possibles”, va assegurar la responsable de Comunicació i Màrqueting, Helena Arnó. D’altra banda, va afegir que esperen unes 800 persones.

S’ha de recordar que al llarg de l’any, la fundació ha organitzat diversos actes per agrair a aquelles persones que donen suport a la seua tasca, des d’usuaris i treballadors fins a les famílies i els col·laboradors. Així mateix, també s’han entregat diferents reproduccions d’una obra creada per Sònia Alins.

tracking