SEGRE

CAMPANYA SOLIDARITAT

El Gran Recapte busca ajuda

El Banc dels Aliments espera arribar a 1.300 voluntaris malgrat que ara només compta amb 700 per als dies 25 i 26 || Fira de Lleida cedirà el Pavelló 4

Els representants del Banc dels Aliments de Lleida, amb l’alcalde i el director de Fira de Lleida.

Els representants del Banc dels Aliments de Lleida, amb l’alcalde i el director de Fira de Lleida.PAERIA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fira de Lleida cedirà el Pavelló 4 al Banc dels Aliments de Lleida per col·laborar amb el Gran Recapte, campanya que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre i que torna a la normalitat després de la pandèmia. L’alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del director del Patronat, Oriol Oró, i el president del Banc dels Aliments de Lleida, Antonio Fo, i la directora de l’entitat, Teresa Farré, van formalitzar ahir el conveni que permetrà a aquesta entitat disposar de la instal·lació entre el 25 de novembre i el 4 de desembre per dur a terme la selecció i posterior distribució del material. Pueyo va incidir en la importància que té el Banc dels Aliments per a moltes famílies amb recursos limitats i es va mostrar confiat en el fet que la campanya pugui reunir, segons les previsions, 1.300 voluntaris i 300.000 quilos d’aliments a tota la demarcació.

Per la seua part, el president del Banc dels Aliments de Lleida va assenyalar que la situació social és bastant precària i és molt necessària la col·laboració ciutadana. “Aquesta edició necessita un impuls per contrarestar factors negatius que estem vivint, com el descens de les aportacions de les grans superfícies, l’augment de les famílies sol·licitants i la pujada de preus que ha fet que disminueixi la quantitat de productes que podem comprar des del Banc dels Aliments.” Sobre el nombre de voluntaris amb què compta l’entitat, Farré va explicar que “a dia d’avui comptem amb unes 700 persones. Ens queden 20 dies per arribar als 1.300, però comptem també amb l’ajuda de diversos col·legis de la província que augmentarà bastant el nombre de persones que ens donaran un cop de mà durant aquell cap de setmana”.

Recaptar 300.000 quilos de menjar, l’objectiu d’aquesta edició

Després de dos anys en què no es va poder celebrar el Gran Recapte amb normalitat per la pandèmia, aquesta edició torna amb l’objectiu de recaptar 300.000 quilos de menjar a tota la província de Lleida. A banda de les tradicionals donacions d’aliments que s’entreguen als voluntaris als mateixos comerços, també es mantindrà l’opció, que va sorgir durant la pandèmia, de col·laborar econòmicament al mateix supermercat, així com les opcions digitals de fer Bizum o una transferència a un número de compte de l’organització.

tracking