SEGRE

ART MATERNITAT

Homenatge de Lily Brick a la lactància

Lily Brick va culminar ahir un mural gegant en un edifici del barri de Cappont || Una iniciativa de Llavors de Vincle

El mural de Lily Brick a la façana de Doctora Castells.

El mural de Lily Brick a la façana de Doctora Castells.JORDI ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’artista lleidatana Lily Brick va presentar ahir un mural en homenatge a la lactància materna que ha pintat a la façana d’un edifici del carrer Doctora Castells amb Riu Sió de Lleida. L’acció s’ha portat a terme en col·laboració amb l’associació Llavors de Vincle, que va organitzar ahir una festa per inaugurar l’obra d’art i per celebrar La Festa de la Lactància, en la qual fins a un centenar de persones van gaudir de diverses activitats durant tota la tarda. “Per a l’associació va ser un regal que una artista de la talla de Lily Brick acceptés la primera nostra proposta.

Ens va costar tres anys trobar un espai en el qual poder plasmar aquest mural però finalment, i després de parlar-ho amb la comunitat de veïns, ens van cedir aquesta paret que ens sembla un espai molt important del barri de Cappont ja que és una zona de pas de molts nens pel pavelló, el camp de futbol i el col·legi. Amb aquesta iniciativa volem visibilitzar la lactància materna, que és una cosa comuna en la vida de totes les mares independentment de la raça, la religió o l’estatus social de cada persona, i ens sembla un gest bonic a què retre homenatge”, va explicar a SEGRE Camino Galán, membre de l’associació Llavors de Ponent. Aquesta acció és l’eix principal entorn del qual giren les primeres Jornades d’Alletament que celebra l’associació.

Entre les iniciatives proposades, les famílies podran participar en tallers i assistir a diverses xarrades. Els interessats poden inscriure’s al web de l’associació, www.llavorsdevincle.org.

tracking