SEGRE
Rock d’Éxtasis amb Sidonie

Rock d’Éxtasis amb SidonieCREA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba una novetat musical que, amb el seu títol, ja és una declaració d’intencions: El Rock. Es tracta del nou single d’Éxtasis, aquesta vegada al costat de Sidonie.

Una cançó que parla sobre la música, l’amistat, sobre la camaraderia del treball en equip i la vitalitat que et dona tenir una banda i perseguir un somni. Una reivindicació del modus vivendi que significa viure per la música.

No és la primera vegada en la història de la música pop que dues bandes de diferents generacions s’uneixen per realimentar-se i combinar l’experiència amb la vitalitat de la joventut. Éxtasis i Sidonie ho han fet, i el resultat és una cançó plena d’energia i frescor que barreja l’ADN de les dues bandes.

Aquesta és la quarta cançó que ens presenta el jove grup Éxtasis. Després de l’èxit del tema Cançons lentes, cantat al costat de l’artista Suu, aquest grup català ens va tornar a sorprendre amb dos grans temes: Bienvenida i Vivir lento, aquest últim col·laborant amb Chica Sobresalto. Éxtasis segueixen component i aviat ens tornaran a presentar novetats.

tracking