SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Fiscalia demana 7 anys de presó per traficar des d'un bar de Pardinyes

L’Audiència jutja avui la parella que regentava el local, que es va clausurar després de la detenció || Els Mossos d’Esquadra els van fer diversos seguiments

El bar està situat al carrer Tarragona, a Pardinyes.

El bar està situat al carrer Tarragona, a Pardinyes.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia sol·licita dos condemnes de set anys de presó per a una parella que serà jutjada aquest matí a l’Audiència de Lleida acusada de traficar amb droga des del bar que regentaven al carrer Tarragona, al barri de Pardinyes. El Ministeri Públic considera que els dos acusats “es dedicaven a la venda al detall de cocaïna i marihuana als clients que anaven al local”. L’acusat és G.K.M.G., de 43 anys i nascut a Guinea Bissau, que es troba en presó provisional des que va ser detingut pels Mossos d’Esquadra el mes de gener de l’any passat. L’acusada és S.B.B., de 32 anys i nascuda al Marroc. Tots dos tenen antecedents penals, però aquests no són computables per a aquesta causa, segons la informació proveïda per la Fiscalia, que els acusa d’un delicte contra la salut pública i sol·licita una pena de set anys de presó perquè, tal com preveu el Codi Penal a l’article 369.3, “els fets van ser realitzats en establiments oberts al públic pels responsables o empleats d’aquests”.

El cas es remunta al mes de novembre de l’any 2016, quan els Mossos van tenir coneixement que es podia estar traficant des d’un bar situat al carrer Tarragona. Els investigadors van establir diversos dispositius de vigilància del local. D’aquesta manera, i segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, fins en quatre ocasions van comprovar transaccions de droga. Van intervenir cocaïna i marihuana.

Els Mossos d’Esquadra van detenir la parella el 19 de gener de l’any passat quan es trobaven a la cafeteria de l’hospital Arnau de Vilanova. L’acusat portava haixix i l’acusada, cocaïna i 500 euros en metàl·lic “procedents de la seua activitat il·lícita”, segons el Ministeri Públic. La droga intervinguda tenia un valor de mercat de 174 euros. Els dos detinguts van passar a disposició davant del jutjat d’Instrucció número 4, que va decretar l’ingrés preventiu a la presó per a l’home i la llibertat amb càrrecs per a la dona. Així mateix, el jutge també va decretar la clausura del local.

La Fiscalia, a més de la pena de set anys de presó per als dos acusats, també demana dos multes de 700 euros, que l’acusat segueixi empresonat preventivament i que el local continuï clausurat mentre la sentència no sigui ferma.

tracking