SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Aparatós incendi a Cappont

Es va originar en un balcó de la segona planta || Una dona i el seu fill que eren a l’interior del pis afectat van poder abandonar l’habitatge pel seu propi peu

Els Bombers, segons abans de desplegar l’autoescala per apagar el foc, que es va originar en un balcó de la segona planta.

Els Bombers, segons abans de desplegar l’autoescala per apagar el foc, que es va originar en un balcó de la segona planta.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

Un aparatós incendi va obligar a confinar ahir a la tarda els veïns del bloc de pisos situat al número 5 de l’avinguda Estudi General, a Cappont. El foc es va originar, per causes que es desconeixen, al balcó del segon sisena, que dóna a l’avinguda de València, a escassos metres de les piscines municipals del barri. A l’interior de l’habitatge afectat hi havia una dona i el seu fill, que van poder sortir pel seu propi peu al carrer, segons van informar els Mossos d’Esquadra. “La dona i el nen eren al bany però han vist el fum i han pogut sortir”, va explicar Miquel Ortega, veí del segon primera.

IMATGES Mira les imatges de l'incendi!

Els Bombers de la Generalitat van rebre a les 18.55 hores l’avís de l’emergència i van activar cinc dotacions, entre les quals la del camió escala. La ràpida intervenció va evitar que el foc es propagués.

Tots els veïns, excepte els de l’habitatge sinistrat, van poder tornar a casa

Les flames van calcinar el balcó i part del menjador del segon sisena i van causar danys a la façana i els balcons de la tercera, la quarta i la sisena plantes, segons els Bombers, que a les 20.32 hores van donar el foc per extingit.

ELS VÍDEOS

Moments de l'incendi

Les imatges de Lleida TV

Les reaccions dels veïns

No hi ha danys estructurals Tots els veïns del bloc van poder tornar hores després a les seues llars excepte la família que viu al pis afectat, que es va reallotjar pels seus mitjans i no va requerir suport municipal, segons va informar la Paeria. L’incendi no va causar danys estructurals ni ferits. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va acudir fins al lloc i es va entrevistar amb els afectats. El succés va provocar una enorme expectació.

tracking