SEGRE

VÍDEO. Investiguen l'intent d'atropellar manifestants independentistes l'1-O

Els Mossos investiguen un intent d'atropellament a uns manifestants a Lleida

Els Mossos investiguen un intent d'atropellament a uns manifestants a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació contra un conductor que dilluns passat hauria intentat atropellar a l’avinguda Prat de la Riba diversos ciutadans que participaven en la manifestació que va tenir lloc amb motiu del primer aniversari de l’1-O. La policia ha obert la investigació per la presumpta comissió dels delictes contra la seguretat en el trànsit i amenaces. Almenys tres persones que es van veure involucrades en l’incident van denunciar els fets davant dels Mossos d’Esquadra.

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de la Zona Alta va denunciar un intent d’atropellament a algunes de les persones que participaven en la marxa que portava els assistents des d’aquest barri de la capital del Segrià fins el punt de sortida de la manifestació per commemorar l’1- O, situat a la subdelegació del Govern espanyol.

Els fets van ser registrats en dos vídeos que van difondre els CDR Lleida a través de les xarxes socials i en els quals també s’apreciava la matrícula del monovolum implicat. Aquestes imatges han estat claus perquè els Mossos hagin identificat el suposat infractor, i tot apunta que serà citat a declarar ben aviat, segons van informar fonts properes al cas. En un dels vídeos es pot veure com fa marxa enrere i en l’altre enregistrament, com els manifestants li recriminen la seua acció.

tracking