SEGRE

URBANISME SECTOR IMMOBILIARI

Només una de les 21 finques de Torre Salses a la venda rep una oferta

Al carrer Josep Betriu, per a un habitatge unifamiliar, que la Paeria va treure a licitació per 59.004 € més IVA || Les parcel·les són a prop del futur centre comercial

El pla parcial de Torre Salses es troba entre els Magraners i la Bordeta.

El pla parcial de Torre Salses es troba entre els Magraners i la Bordeta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’interès per adquirir les parcel·les municipals a la venda a l’àrea Torres Salses, entre la Bordeta i els Magraners, per construir habitatges al costat de la futura àrea comercial de 56.000 metres quadrats. I és que la Paeria només ha rebut una oferta per a una única finca de les 21 que va treure a licitació. De fet, ja les ha posat a la venda almenys en dos ocasions i aquesta és la primera vegada que es registra una oferta. En concret, per al solar està situat al número 2 del carrer Josep Betriu del pla parcial SUR 42, segons va confirmar una portaveu municipal. Va sortir a la venda per 59.004 euros, més IVA, té una superfície de 655,50 metres quadrats (275 d’edificables) i està destinat a la construcció d’un habitatge unifamiliar.

La Paeria venia en aquest mateix carrer de Torre Salses dotze finques més, per un import de 54.837,75 euros més IVA cada una, així com unes altres vuit al carrer Josep Maria Minguella, també a aquest mateix preu. Però ningú hi va licitar. El cost global dels solars a la venda a Torre Salses ascendeix a 1,15 milions d’euros (sense IVA), però si finalment es confirma l’adjudicació de l’única oferta presentada, el consistori ingressarà només els 59.004 euros més IVA citats.

Aquestes parcel·les per a habitatges es troben als voltants de la futura zona comercial de Torre Salses que impulsa l’empresa Eurofund Parc Lleida. Tal com va publicar aquest diari, la firma ja va comprar els terrenys per edificar el centre comercial, que eren propietat de la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària i pels quals va pagar 8,3 milions d’euros.

El consistori també va posar a la venda en aquesta mateixa licitació un solar ubicat al número 15 del carrer Eucaliptus, a la zona d’expansió de Ciutat Jardí (SUR 2), que sí que va rebre una oferta. El terreny té 200,18 metres quadrats (144,13 d’edificables), també està destinat a un únic habitatge, i el preu de licitació va ser de 36.033,94 euros més IVA. En canvi, tampoc va registrar cap oferta la parcel·la del número 3 del carrer Narcís Monturiol, a l’entrada a la ciutat per la carretera de Saragossa i a prop de l’institut Màrius Torres, que és la més cara amb diferència de totes les que estan a la venda, amb un preu de 252.482,99 euros. 

Els lloguers oscil·len entre els 220 i els 298 euros mensuals i els aspirants formen part del registre de sol·licitants de pisos socials i compleixen els requisits fixats.

tracking