SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Fiscalia controlava el menor apunyalat a l'haver-lo acusat el seu avi

La mare el va agredir amb un ganivet el matí que havia de declarar al jutjat per aquesta denúncia ||

L’avi matern va denunciar el seu nét als Mossos.

L’avi matern va denunciar el seu nét als Mossos.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia controlava l’adolescent de 17 anys que va ser apunyalat per la seua mare després d’una discussió familiar. De fet, la dona va agredir el seu fill el matí que el jove havia de declarar davant del jutjat de Menors per la denúncia per maltractaments que havia interposat contra ell el seu avi matern després d’una agressió a l’àvia que va tenir lloc durant l’estiu a una torre de Torrelameu. La mare va atacar el seu fill a primera hora del matí quan encara es trobava al llit i hores abans que prestés declaració. Ho va fer amb un ganivet de cuina d’uns nou centímetres i li va clavar diverses punyalades al coll i al tors. El jove, que és fill únic, va haver de ser intervingut quirúrgicament de les ferides a l’Arnau de Vilanova, on va estar diversos dies hospitalitzat, i actualment es troba ingressat al Santa Maria a causa de suposats problemes mentals i consum de substàncies estupefaents, per la qual cosa rep tractament psicològic.

La dona va ser detinguda després de l’agressió pels Mossos d’Esquadra i el jutge va decretar el seu ingrés preventiu a presó per un delicte d’homicidi en grau de temptativa, com va avançar SEGRE diumenge passat.

Feia anys que el jove agredia verbalment i físicament els seus pares, en especial la dona

Pel que sembla, les discussions familiars eren habituals i l’adolescent ja feia més de dos anys que agredia verbalment i físicament de manera constant els seus progenitors, especialment la dona. Però no només a ells, ja que també ho feia als seus avis. De fet, l’avi patern va denunciar el jove davant dels Mossos d’Esquadra després que agredís l’àvia. Malgrat l’oposició d’alguns familiars, l’home va decidir denunciar el seu nét als Mossos d’Esquadra, que van posar el cas en mans de la Fiscalia de Menors per un delicte de maltractaments dins de l’àmbit familiar.

El jutjat que investiga el cas ja ha pres declaració a alguns dels familiars de l’agressora i la víctima.

tracking