SEGRE

Detingut per vendre marihuana a la seua botiga de Lleida

L'establiment està situat al carrer Caldereries

La comissaria dels Mossos a Lleida.

La comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, van detenir aquest dijous a Lleida un home de 25 anys, nacionalitat espanyola i veí de la ciutat acusat de vendre marihuana a la seua botiga. Segons la policia, la detenció és el resultat d'una investigació iniciada el passat mes de setembre després de tenir coneixement, gràcies a la col·laboració de la policia local, que en una botiga del tipus 'grow shop' del carrer Caldereries es podria estar venent marihuana a consumidors habituals. Arran d'aquesta informació es van fer varis dispositius de vigilància on es va constatar que el propietari de la botiga, presumptament, distribuïa pots amb petites dosis de marihuana als clients.

Dijous a la tarda es va fer una entrada a la botiga, on van participar membres dels Mossos d'Esquadra i de la Unitat de Policia Administrativa de la Guàrdia Urbana, on es van comissar varis pots amb marihuana i bossetes per embolcallar la marihuana en petites dosis, fet que va motivar la detenció del botiguer.

El detingut, que està acusat d'un delicte contra la salut pública, ha passat a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking