SEGRE

URBANISME COMERÇ

La Paeria frena el projecte d'urbanització del parc comercial de Torre Salses

Suspèn la tramitació a l’entendre que hi ha una deficiència tècnica fins que la promotora la corregeixi

Torre Salses, on els carrers urbanitzats fa anys que estan abandonats, tret de l’avinguda central.

Torre Salses, on els carrers urbanitzats fa anys que estan abandonats, tret de l’avinguda central.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gran parc comercial previst a Torre Salses haurà d’afrontar un nou obstacle després que la Paeria hagi suspès la tramitació del projecte d’urbanització de millora viària d’aquest sector.

Segons ha pogut saber aquest diari, els serveis tècnics municipals han adoptat aquesta decisió al concloure que el projecte presenta una deficiència que ha de ser reparada. El consistori ja ha notificat a la promotora que el termini per a la resolució de l’expedient del projecte d’urbanització queda en suspens fins que aporti la documentació sol·licitada.

Paral·lelament, aquest fet implica que l’ajuntament també congela la tramitació del projecte de modificació de la reparcel·lació.

Precisament, l’aprovació d’aquests dos projectes per part de la Paeria és indispensable perquè la promotora, Eurofund Parc Lleida, pugui sol·licitar la llicència comercial a la Generalitat i la d’obres a la Paeria per poder iniciar els treballs. El novembre passat, responsables de l’empresa van afirmar que la previsió era poder iniciar les obres a l’estiu, però el cert és que aquest calendari resulta cada vegada més inviable. De fet, l’actual equip de govern sempre ha afirmat que aquest projecte es troba en una fase “incipient”. Eurofund i el grup inversor francès Frey impulsen un parc comercial de 55.000 metres quadrats en aquesta zona situada entre la Bordeta i els Magraners, en el qual preveuen invertir uns 100 milions d’euros per a la posada en marxa. Tanmateix, l’actual govern de la Paeria és reticent al projecte, igual que el comerç local.

tracking