SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Greu una dona al ser apunyalada a l'abdomen per la seua parella a Lleida

L'agressió es va produir la matinada d'ahir a l'avinguda de Tortosa i el presumpte agressor va ser arrestat pels Mossos || La víctima va ser traslladada al Vall d'Hebron perquè el tall li va seccionar una artèria

Greu una dona al ser apunyalada a l'abdomen per la seua parella a Pardinyes

Greu una dona al ser apunyalada a l'abdomen per la seua parella a PardinyesSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous a la matinada un veí de Lleida de 54 anys acusat d’apunyalar la seua dona, de 42, a l’abdomen, que va resultar greument ferida, segons ha pogut saber aquest diari. L’agressió es va produir a l’habitatge de la parella a l’avinguda de Tortosa, al barri de Pardinyes.

La víctima va haver de ser evacuada a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona perquè el tall que li va fer amb un ganivet l’agressor li va seccionar una artèria. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar i un delicte de lesions, encara que no es descarta que acabi sent imputat per una temptativa d’homicidi.

Els serveis d’emergència van ser alertats a la 1.10 hores i fins al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, l’home hauria agafat un ganivet i va apunyalar la dona a l’abdomen.

Li va fer un tall a la zona de la fossa ilíaca i li va seccionar una artèria. La víctima va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova però, a causa de la gravetat de la lesió, va ser derivada a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va ser intervinguda quirúrgicament.

Paral·lelament, els policies van detenir l’home que era a la zona, encara que es desconeix si havia abandonat l’habitatge..

El presumpte agressor té antecedents per tràfic de drogues i fa al voltant d’un mes i mig havia sortit de presó, on estava empresonat per tràfic de drogues, segons van informar a aquest diari fonts solvents. Pel que sembla, la parella tenia previst firmar el divorci a començaments de setmana, per la qual cosa no es descarta que l’agressió pogués ser una revenja de l’home.

La policia catalana continua investigant el cas i ahir va prendre declaració a diverses persones. Es preveu que l’arrestat passi avui o demà davant del jutge. Es desconeix si la dona havia presentat anteriorment alguna denúncia de violència masclista.

Les denúncies per maltractament es van disparar passat el confinament Les denúncies per maltractament registrades als jutjats lleidatans el tercer trimestre de l’any passat van augmentar un 41% després del confinament, amb un total de 446 denúncies entre juny i setembre. Segons les dades publicades pel Consell General del Poder Judicial, les denúncies presentades es van disparar una vegada finalitzat el període més estricte del confinament, la qual cosa demostra la dificultat que va suposar per a les víctimes poder denunciar.

tracking