SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Batuda antidroga de Mossos i Urbana al Barri Antic de Lleida

Gran operatiu policial ahir al matí || L'operació es va saldar amb tres persones detingudes i 25 més d'identificades

A la imatge, un dels detinguts en un operatiu que es va portar a terme al carrer Boters.

A la imatge, un dels detinguts en un operatiu que es va portar a terme al carrer Boters.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Unitat d’Investigació (UI) dels Mossos d’Esquadra de Ponent, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, va dur a terme ahir al matí una macrobatuda contra el tràfic de drogues al Barri Antic que es va saldar amb la detenció de tres homes, de 30 a 40 anys, acusats de dedicar-se a la venda al detall de substàncies estupefaents. Van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A més, van identificar 25 persones més, moltes de les quals consumidores habituals d’aquestes substàncies, que tenen requeriments judicials pendents.

L’operatiu va començar sobre les 11.00 hores als carrers Boters, Veguer de Carcassona i el seu entorn. Els investigadors havien detectat que en les últimes setmanes s’havia produït un augment de venda de diferents substàncies (cocaïna, haixix, marihuana). Després d’identificar els presumptes venedors, Mossos i Urbana van decidir practicar ahir al matí les detencions.

En l’operatiu també van participar patrulles d’altres unitats com ARRO i Seguretat Ciutadana. Els investigadors van practicar decomissos prèviament i ahir van confiscar 16 bossetes de marihuana amagades en una paperera.

tracking