SEGRE

El Land Rover Defender estrena una versió híbrida endollable

El P400e s'erigeix en el model més potent, amb 404 CV, i ofereix alhora el menor consum de la gamma, de l'ordre de 3,3 litres cada 100 quilòmetres.

El Land Rover Defender estrena una versió híbrida endollable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Land Rover ha posat al dia el Defender, dotant-lo de nous motors, millors prestacions i més opcions.

Entre aquestes, una versió amb motor híbrid endollable, el P400e. Al combinar un potent motor de gasolina 2.0 i un propulsor elèctric de 105 kW, s’erigeix en el model més potent de la gamma, amb 404 CV.

D’altra banda, juguen a favor seu uns costos de funcionament molt reduïts, emissions de 74 g/km i un consum combinat de 3,3 litres cada 100 quilòmetres. Disponible amb el disseny de carrosseria 110, ofereix un mode totalment elèctric durant 43 quilòmetres, incloent-hi el mode de conducció tot terreny, en què el parell del motor elèctric augmenta fins i tot més la capacitat del Defender.

Gràcies a una capacitat i geometria tot terreny sense igual en un 4x4 elèctric híbrid endollable de grans dimensions, el P400e pot conduir-se en marxes curtes en mode purament elèctric.

Afegida a unes cotes off-road excepcionals en un híbrid endollable, li atorga una gran capacitat de remolc. De fet, el P400e pot remolcar fins a 3.500 kg suportant una càrrega al sostre de fins a 168 kg (dinàmica) i de fins a 300 kg (estàtica).

Tots els P400e inclouen de sèrie llantes d’aliatge de 20”, suspensió pneumàtica electrònica i un port de càrrega a l’esquerra del vehicle. Amb un carregador ràpid de 50 kW, es carrega fins un 80% en trenta minuts.

Opcionalment, el P400e pot equipar-se amb cinc o sis seients, climatitzador trizona de sèrie, vidres enfosquits o llunes que atenuen la radiació solar. Els híbrids endollables inclouen l’opció exclusiva de frenada regenerativa, clau per assolir un ajustat consum.

Personalització. El Defender està disponible amb carrosseries llarga i curta denominades 110 i 90. La 90 comptarà amb fins a sis places i la 110 oferirà l’opció de cinc, sis o 5 +2 seients. La gamma inclou les versions First Edition i els Defender X d’alta gamma.

X-Dynamic. Escurça les distàncies entre els Defender i Defender X i mostra un robust disseny exterior i un interior amb detalls exclusius que el diferencien de la resta de vehicles de la gamma. L’X-Dynamic pot millorar-se amb els acabats S, SE i HSE.

tracking