SEGRE

DR. JOSEP MARIA SAGRERA

Comiat d'un metge

MIS. METGE DE FAMÍLIA

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Estimats pacients, Després de 27 anys al centre d’atenció primària (CAP) de l’Eixample i 39 exercint de metge, arriba el moment del comiat i l’hora dels adéus: em jubilo!

Sóc molt afortunat per haver pogut dedicar aquest llarg període de temps desenvolupant la meva vocació: treballar de metge de família i estar al vostre costat per intentar prevenir i guarir els problemes de salut que, inevitablement, la vida ens depara...

M’ha costat molt prendre aquesta decisió que, us confesso, ha sigut una de les més difícils de la meva vida. Me’n vaig una mica abans del que pertocaria (als 63 anys i escaig), decebut pel deteriorament progressiu i persistent de l’Atenció Primària de Lleida per la manca dels recursos adequats, cosa que dificulta el fet de poder treballar en les condicions laborals adequades i fa molt feixuga la feina del personal dels CAP (absència absoluta de substituts i reforços en períodes de vacances i de gran augment de la demanda assistencial com la grip, cobertura incomplerta de les baixes laborals, contractes indignes per a les metgesses i infermeres joves i un llarg etcetèra).

El meu agraïment a totes les amigues i companyes (els homes estem en franca minoria en el món sanitari) que han compartit aquests anys d’intens treball en equip, sempre amb un objectiu clar: gestionar al millor possible la salut dels nostres ciutadans. Moltes gràcies pel vostre suport en els moments difícils. Us portaré sempre dins del meu cor.

tracking