L'Artesa imposa amb el Guissona el seu nivell màxim

Un jugador del Guissona i un altre de l’Artesa de Segre disputen una pilota aèria.JOAN BOVÉ

L’Artesa de Segre, que aquesta campanya debutarà a Primera Catalana, es va imposar ahir per la mínima (2-1) al Guissona en un amistós típic de pretemporada, en què els dos equips van evidenciar falta de rodatge i condició física. L’Artesa va dominar bona part de la primera meitat, encara que li va costar arribar amb claredat a la porteria defensada per Castellana. No va ser fins superada la primera mitja hora de joc quan Aires va trencar la igualada.

El gol va fer despertar el Guissona, que va avançar línies a la recerca de l’empat que no va trobar, i això que Molina va errar un penal al tall del descans. Tot just arrancar la segona part, els locals van tornar a marcar, ara per mediació de Galceran. El gol va deixar molt tocat l’equip de la Segarra, que no va mostrar certa reacció fins als últims minuts del duel, quan va aconseguir retallar diferències amb una diana de Roman Diian.