L’Espanyol estrena el caseller de victòries a costa de l’Osasuna

Els jugadors de l’Espanyol celebren el gol de Baptistao.

L’Espanyol va aconseguir la primera victòria de la temporada al guanyar l’Osasuna a El Sadar per 1-2, en un partit obert en el qual els locals van tornar a pagar cara la falta d’adaptació a la categoria després de l’ascens i van encaixar la seua tercera derrota del campionat. El conjunt barceloní es va avançar al final de la primera part amb un gol del brasiler Leo Baptistao i, encara que l’Osasuna va empatar al segon període per mitjà de Sergio León, l’Espanyol va lligar el triomf amb un gol de Gerard Moreno.

Primera part oberta, amb igualtat entre tots dos equips, que van tenir ambició de buscar la porteria rival. També amb ocasions a les dos àrees, encara que l’Espanyol es va mostrar mes precís en atac amb la definició de Leo Baptistao prop del descans. A la segona va millorar el quadre navarrès, però després d’empatar no va saber tancar el partit, cosa que sí va fer l’equip de Quique Sánchez Flores per sumar el primer triomf.

En la resta de partits que van tancar ahir la cinquena jornada destaca també la primera victòria i els primers punts que va sumar el València, que va superar a casa l’Alabès (2-1), mentre que el Leganés es va reposar de la golejada soferta davant el Barça i va derrotar el Deportivo a Riazor (1-2).