Cristian Fernández celebra el seu gol, amb el qual el Lleida es va avançar ahir al camp de l’Ebro, però que no va servir perquè l’equip guanyés el partit.

Increïble però cert. El Lleida no va saber sentenciar, malgrat tenir ocasions per fer-ho, un partit que tenia més que controlat fins al minut 85 i no va fer valer el gol de Cristian Fernández aconseguit a la primera meitat. L’equip va acabar deixant-se els tres punts al Municipal del Carmen pagant molt cares dos pèrdues de pilota (2-1). Una en un servei de banda a favor, que va acabar en un absurd penal d’Òscar Rubio que va suposar l’1-1. I la segona, en un atac que va derivar en una contra local que se’n va anar a córner i que, en una preocupant falta de concentració, el Lleida no va saber defensar adequadament. Un altre regal i una derrota inesperada i fins a cert punt immerescuda. Però derrota al cap i a la fi que deixa el Lleida en zona de descens, a tres punts de la salvació, encara que amb dos partits encara per recuperar i que ara converteixen gairebé en una final el d’aquest dimecres, en l’estrena de la gespa al Camp d’Esports, davant de l’Hospitalet (20.30 hores). El partit al diminut Municipal de El Carmen, del barri saragossà de La Almazara va tenir una arrancada electritzant. Abans del minut 1, el local Valero va rebutjar, gairebé sota pals, un tret de Víctor Bravo que havia superat Álvaro Campos. Fran Moreno (5’) va enviar la pilota al travesser, amb Marqueta ja batut, abans que Campos es lluís en rematades de Valero (6’) i de Pajarero (10’). En deu minuts més ocasions que en molts partits complets de la Segona B. Però el Lleida, amb un omnipresent Fran Moreno, i una bona línia defensiva, amb un complet Max Llovera i un aguerrit Turu Flores que, en el seu debut, va sostenir una veritable batalla amb el local Gabarre. El Lleida a poc a poc va obenir el control del joc i després d’una ocasió de Guillem Martí (23’) va arribar el premi del gol, amb l’oportunisme de Cristian Fernández (31’), aprofitant un desgavell defensiu entre Alfonso de la Cruz i el seu porter, després d’una gran jugada, i millor centrada, de Carlos Doncel. Després del descans l’Ebro va sortir a totes tancant el Lleida a la seua àrea. Els de Siviero ho van passar malament però van aguantar darrere fins a les dos ocasions que van poder sentenciar el partit, a càrrec de Fran Moreno (58’) i Miki Muñoz (60’), que va desbaratar amb grans parades el porter local. I a partir d’aquí, el caos. El Lleida va anar de més a menys i l’Ebro va anar encoratjant-se, sobretot arran de l’entrada de Txema Pan i Canario. Aquest, a cinc minuts del final, va transformar un incomprensible penal de Rubio a Txema Pan (1-1) i, quan almenys es donava com a mal menor l’empat, va arribar un córner, després d’un atac del Lleida, que va servir Víctor Bravo, va pentinar Gabarre, superant Flores, i que ningú va poder rebutjar perquè Maureta, sumat a l’atac, batés Campos (2-1). Una derrota al temps afegit, summament dolorosa.