Empat en un partit d’alternatives

El Mollerussa i el Linyola van disputar un bon partit que va finalitzar amb un empat.

El Mollerussa i el Linyola van firmar unes justes taules en un partit en què els dos equips van gaudir d’ocasions per guanyar però que no van saber materialitzar. En una primera part equilibrada, el joc al centre del camp no va deixar espai a les ocasions de gol. Després del descans, el Mollerussa va semblar prendre el control del partit i va generar diverses ocasions, i fins i tot va enviar una pilota al pal. Al 78 va arribar l’1-0 en un servei de falta de Marc Grau que Manolo va rematar de cap a la xarxa. Els locals van poder sentenciar, però el Linyola també va tenir ocasions. Al 92, Caselles va resoldre un u contra u amb Joel per empatar (1-1).