EL MILLOREL PITJOR

L’EFAC segueix intractable a casa

Tres gols en una segona part de clar color local mostren el gran moment dels lleidatans || Els homes de David Giménez continuen colíders i han fet del control de la pilota la seua bandera

Un jugador de l’Alpicat disputa una pilota aèria davant de la pressió d’un jugador del Rapitenca.

L’EFAC Almacelles segueix en un moment dolç i ahir va vèncer la Rapitenca en un partit vibrant que va ser una oda al futbol de toc. La Rapitenca, que només havia perdut un encontre i era cinquè a la classificació, va arribar a Almacelles amb la il·lusió de plantar cara al colíder de la Lliga. I a la primera meitat es va poder veure un enfrontament de poder a poder, amb una gran intensitat i sense pausa. Els dos conjunts es disputaven el control de l’esfèric i buscaven la porteria contrària sense quarter. L’ocasió més clara va arribar als 22 minuts de joc, quan el local Juclà va protagonitzar un fort xut des de dins de l’àrea a què va respondre de manera excel·lent el porter Josué, un dels millors de l’equip ahir.

Però, després del descans, tot va canviar. Una gran jugada d’estratègia va ser rematada per Joel Chiné a l’escaire al minut 58. I al cap de quatre minuts, Ciru, un dels millors al centre del camp local, va iniciar una jugada per a Òscar Canadell, que va arribar a la línia de fons i va centrar perquè Juclà aconseguís el 2-0 al 62.

Amb el 2-0, l’EFAC es va agradar i va dominar a plaer un rival que no va saber sobreposar-se als gols. Els locals van continuar dominant i tenint ocasions clares, com una altra de Roger Canadell que va fer lluir-se de nou Josué. I finalment, el seu germà, Òscar, va marcar el definitiu 3-0 amb un fort xut ras des de dins de l’àrea. Quan faltaven vint minuts per disputar i amb el matx ja tancat, l’EFAC no es va adormir i va seguir fent disfrutar el públic amb un joc vistós i alegre. El mateix joc que l’ha portat a enfilar-se al capdamunt de la classificació en aquesta nova aventura a Primera Catalana. Amb aquesta victòria, els locals sumen el quart triomf consecutiu, el més clar en el que va de Lliga després de les victòries davant de Reus, Igualada i Vila-seca. Els jugadors entrenats per David Giménez continuen millorant les seues prestacions jornada a jornada. Dels sis triomfs que han aconseguit fins ara, quatre han estat per la mínima, tres dels quals fora de casa.

I només dos victòries per més d’un gol. 3-1 a l’Igualada i el 3-0 d’ahir. A més, els lleidatans han tancat la porteria sent el segon equip menys golejat. La setmana que ve, l’EFAC s’enfrontarà al Rubí, un equip de la zona baixa, però que únicament ha perdut un partit al seu camp.

“Les baixes no s’han notat”L’entrenador de l’EFAC, David Giménez, va ressaltar que “tot i les baixes, l’equip es va mostrar segur i amb ganes de fer les coses bé”. Va destacar que “el gol d’estratègia va obrir el partit i amb el 3-0 encara hauríem pogut marcar algun gol més”.