HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Permanència segellada

Lucía Pasamán, autora ahir de quatre gols, prova el llançament a porteria.

L’Associació Lleidatana va aconseguir ahir una nova victòria (35-23) davant de l’OAR Gràcia que li serveix per deixar segellada la permanència i poder somiar a aconseguir objectius de més pes.

En deu jornades, les lleidatanes tan sols han perdut dos partits, contra els dos primers classificats, i sumen 14 punts que són tota una garantia de poder aconseguir la permanència a final de temporada.

Malgrat l’avantatge de dotze gols que va aparèixer en el marcador, el d’ahir no va ser el millor encontre de l’Associació, que va guanyar amb contundència per la gran superioritat que existia amb l’OAR Gràcia, cuer sense haver sumat encara cap punt aquesta temporada. Les jugadores blaves van iniciar malament el duel, van pecar de relaxació i van cometre massa errors defensius.

La qualitat superior de les lleidatanes va fer que dominessin sempre en el marcador, però no van ser fins al minut 20 (11-8) que van millorar en atac i van començar a agafar un avantatge important en el lluminós. Així, al descans, l’Associació guanyava per set gols (16-9). A la segona meitat, les de Miroslav Vujasinovic van estar molt bé en defensa, van recuperar moltes pilotes i van fer bons contraatacs.

En moltes ocasions era la mateixa portera, Olga Pena, que va fer un gran partit, la que iniciava les contres. La jugadora que més ho va aprofitar va ser la ràpida Marina Graell, la màxima anotadora, amb deu gols. Al final, victòria per dotze gols (35-23), encara que sense l’esperada brillantor. Amb aquest triomf, l’Associació se situa a dos punts de l’Elda, segon classificat, i a un del Puchi, que encara té pendent un partit. Precisament el Puchi serà el pròxim rival.